AKTUELNO

Haos!

Slađa Poršelina dala je reč Lejdi DI.

Ja bih stavila tripl "M", Lepog Miću, koji je bezdušan prema našoj porodici, kada iznosi laži i vređa nas. Na drugo mesto bih stavila Mionu prema Ša, u više navrata sam je posmatrala kako se ponaša kada je Ša iznerviran i na treće mesto stavljam Milicu, koja je pokušala Terzu da zavadi i posvađa ga sa većinom ukućana - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi je Uroš Stanić, druga je Poršelina, a treća osoba je Uroš u odnosu sa Jovanom - rekla je Tamara.
Da pričaju o majkama koje ne znaju šporet da uključe, da pričam o porodicama, neću. Moj sin, čiji sam ja "NN" otac, da neki koji nisu uradili DNK a da liče na dve estradne ličnosti, to mi tek nije jasno. Prva osoba, jeste Aneli. Ja neću da nabrojim da bi trajalo to dva dana, njeno ponašanje je to pokazalo prema Janjušu. On je zamolio i rekao: "Nemojte da me štedite", mi smo kao ljudi s dušom se trudili i kada sam imao nešto lično protiv njega, trudio sam se da ga ne diram, ali je puklo - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi kompetentan da komentarišeš o majčinstvu, kada nisi priznao svoje dete, kako je Miljana rekla - rekla je Aneli.
Druga osoba koja je pokazala bezdušnost na osnovu svega onoga što sam čuo ova tri meseca, jeste Miona prema Ša i treća osoba koja sada nema veze sa "Elitom", jeste ova bedevija, nakaza koja je prodala svih pet članova porodice, Snežana - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu će biti Miona prema Ša, Boža Džons prema meni i neka bude, Ivan Marinković prema svima - rekla je Poršelina.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.