AKTUELNO

Haos!

Voditeljka Ivana Šopić je nakon Filipa Cara dala reč Jovani Tomić Matoroj, koja smatra da Dalila Dragojević treba da traži razvod braka od Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je meni rekla da je za nju brak gotov, da ne želi da se vraća u onu kuću, čak i da ne bude sa Carem. Baš zato, htela, ne htela, (treba da se razvede). Evo, meni se vodi osoba na računu za telefon, pa jedva čekam da se završi to, da je skinem sa grbače. Ispada da i ona kalkuliše u tome. Juče smo pričali da je ovo Dejanovo potajna nada - rekla je Matora.
Nije problem potpisa, nego ko će prvi da traži - dobacio je Lepi Mića.
Ako je prestala ljubav, a ja znam da nju boli uvo... Rekla mi je, isto bi uradila i da nije sa Filipom - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je rekao da ne može da traži razvod dok i dalje ima neku vrstu emocije. Šta će ako za tri godine isto ima emocije? Sad kad kaže ovo da čeka nedelju, ništa nam nije jasno... - pričao je Zola.
Može da se protumači kao da Dejan ne želi da podnese zahtev, da bi Dalilini potezi bili još prljaviji. I on ima prava to da radi, da kaže: "Dosta su se oni igrali sa mnom, sad ću ja malo sa njima". Ja ne mislim da on kalkuliše zbog naroda. On se sinoć branio pevanjem, posle mi je rekao: "Ubiću je" - govorio je Karić.
To ubijanje može da zaboravi svako, staću ispred nje i prepoloviću nekoga. Nemoj da govoriš da ćeš je ubiti. Bilo ko ko krene na nju, biće prepovljen na pola - skočio je Car.
Nema potrebe da diram ženu koju ti nazivaš k*rvom, ona je za mene bivša žena. Osobe koje nazivaš k*rvama nisu vredne mog ubistva - odbrusio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je završila u suzama zbog Dejanovih reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.