AKTUELNO

Počeo pravi haos!

U toku je emisija "Izbor potrčka i Pretres nedelje". Na samom početku emisije. Dalila Dragojević je saopštila svoju odluku da želi da stavi tačku na svoj brak sa Dejanom Dragojević.

Reč je dobila Jovana Tomić Matora:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije meni Dalila problem, ja sam Dalilom pričam i vi to čujete. Ja nemam problem, prčaću šta mislim. Ne znam šta očekujete, da kaže da joj je loše, kada je sa Filiipom da je srećna i nasmejana, Brak joj je otišao u rutinu. To dvoje ljudi još imaju neku vrstu emocija. Nesrećna je, meni nije problem da ja govorim o svemu, ali neću da dam odgovor na Dalilina pitanja - rekla je Matora.
Evo ti situacija. Ja i ona odlazimo da napravimo nes. Mi nismo imali. Dejan je bio neko ko uvek se bori da ona ima i sve. Ne daj Bože da ona pobegne, ona ne bi mogla bez njega. Ovo više nije ljubav, ali ne mogu da prihvate kraj. Ne mogu da se odvoje jedno od drugog - rekla je Matora.
Moj brak je trajao 9 meseci, nije išlo i razveli smo se - ubacio se Beli.
Dalila ima određenu emociju. Nekome prijaš i to je normalno. Fizički se prevara nije desila. Dalila je moja prijateljica. Nikome nije pravo da čuje da Dejan doživljava nervni slom. Rekla sam mu da ne radi to, nisam znala šta da radim - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se krije to, šta je problem, neka kaže lepo, kaži da nemaš emociju - ubacio se Lepi Mića.
Devojci nije lepo, ne može da ga ostavi. Niko ti neće reći da ti nije dobro. Filip njoj prija - bila je direktna Matora.
Cela kuća priča da si ga ostavila zbog Cara - rekao je Janjuš.
Je li bio klip da se tajno ljubiš sa Majom krišom - pitala ga je Matora.
Njima ne ide, brak od četiri godine, ako joj ne ide da li ona treba da se druži sa Carem, ko je ovde lud - rekao je Janjuš.
Zašto ti nisi prekinuo - pitala ga je Matora.
Zato što mi žena nije bila ovde - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.

#Zadrugari