AKTUELNO

Iznenadila sve!

U toku je podela budžeta novog vođe Dalile Dragojević.  Dalila je dala sledeći budžet Neveni Savić:

Sledeći mali budžet je za Nevenu - rekla je Dalila, a onda su Miljana i ona nastavila sukob:

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena jako si dvolična, ti si mene šokrirala. Gledaš me po ćoškovima, nije mi jasno zbog čega. Deluje mi da bi mi svašta rekla, ali ne znam zašto to ne uradiš. Meni deluje kao da te ja sputavam da budeš ti jer si opsednuta mnome. Moralisala si mi, a ti kukaš za Janjušem, ljubiš se sa Matorom, napu*avaš Peleta. Popustiće te to uskoro - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki budžet za Lepog Miću. On je za mene neko ko je uvek bio tu, on je meni sve davao što mi je trebalo. Upozorili su me na njega, ali oni nikada nije pokazao mržnju, niti me vređao. On je meni davao sve što mi je trebalo. Uverk si tu za mene, iako se posvađamo, ali smatam da iako me boli nekada tvoje mišljenje, treba to opet da uradiš. Nijedna zadruga ne bi bila prava da tebe nema. Mića je meni prišao i rekao kada je bilo ovo sa FIlipom, on je bio tu za mene, iako me je kudio što sam odustala od Dejana. Čuli smo se i pisali smo se i napolju, Mićo mnogima si pomogao, a pojedinici ti slabo vraćaju - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni veliki budžet je za Sandru Rešić. Sa njom sam bila jako dobra, ali sam imala neke ishitrenerekacije, ali ti si ih razumela. Meni je teško da kažem izvini, pogotovo kada pogrešim. Moram ti reći da sam sama na svetu meni bi bilo mnogo lakše, ali šta da radim. Nisam svesna gde se nalazim, a onda se setim porodice. Meni deluje da će me stići sve što se desilo, ali se setim tvoje rečenice da gledam sebe, a ja mislim i o tome kako se drugi osećaju. Bila si uz mene, ogrešila sam se o tebe, kao i neku noć. kada si rekla Dejanu bravo tako se priča, i ja sam te napala. Ja to nisam shvatila dok mi nisu objasnili. a poletela sam u nekim stvarima, a mene ponese osećaj. Tvoj otac je radio kod mog oca, on je hvalio i tebe i njega, i meni je drago što sam te upoznala. Puno te volim i puno mi značiš i izivini za sve - rekla je Dalila i poljubila Sandru,.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.B.

#Zadruga