AKTUELNO

Borislav Terzić Terza stigao je do superfinala Elite, ali za njega to nije najveći uspeh kako on sam kaže.

Njegovoj sreći nema kraja, od dana kada je saznao u Eliti da je njegova devojka Milica Veličković trudna. Njihova veze je od toga dana postala predivna, a sada nam je Terza otkrio kako se osetio kada je prvi put otišao sa Milicom na pregled kod lekara:

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

- Juce smo bili na pregledu, ja sam prvi put video bebu na ultrazvuku, doktor mi pokazuje glavu, ruke. U šoku sam i dalje. Kada sam čuo otkucaje srca, krenuo je da me radi taj očinski instinkt. Posle toga smo bili na ručku kod Miličine majkei bake, upoznao sam njenu proodicu, i bilo je divno - rekao je Terza pa nam je otkrio da li su on i Milica našli stan gde će živeti dok ne zavšri svoj deo porodične kuće.

Foto: Instagram.com

- Gledali smo neke stanove, ali lagano neka bude malo kod majke i babe, užlela ih se, ali svaki dan smo zajedno svkako - dodao je Terza.

- Brata je upoznala, roditelje još nije, moji rade svaki dan, ali sve lagano, sledeće nedelje ćemo verovatno napraviti ručak gde će se upoznati moji i njena mama. Oni vide da smo mi srećni pa su i oni srećni, a to je najvažnije. - rekao nam je Terza pa dodao:

Foto: Pink.rs/J. Simonović, TV Pink Printscreen

- Krajem meseca ćemo ići u Bosnu kod mojih, biće svega tamo, priroda, da se okrene prase, jagnje, ma samo nek smo zdravo - rekao nam je Terza.

Autor: Nemanja Brajović