AKTUELNO

Jedna od najtežih noći u Zadruzi!

Nedelja veče, rezervisana je da kraj malih ekrana, u toplim domovima, provedete uz emisiju ''Izbacivanje''. Dušica Jakovljević je u studiju ugostila majku Dejana Dragojevića, Biljanu Dragojević koja je kroz suze govorila o odnosu sa svojim sinom, kao i o aktuelnoj situaciji u Zadruzi 5. Noć iza nas obeležile su suze, smeh, raskidi, burne svađe, dok su neki zadrugari zauvek rekli zbogom svojim cimerima.

Veče je počelo pismom Velikog šefa. Naime, ovonedeljni vođa Stefan Mihić, pročitao je pismo svim ukućanima. Aleksandra Kostadinović i MC Damiro su diskvalifikovani jer su svojevoljno napustili velelepno imanje u Šimanovicima.

Dragi zadrugari, s obzirom da je Aleksandra svojevoljno napustila Zadrugu, ona je diskvalifikovana. Takođe je MC Damiro napustio Zadrugu. U skladu sa pravilnikom, RTV Pink će tužiti i potraživati 150.000 evra - saopštio je Veliki šef.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Već gorepomenuta, Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića, je na samom početku emisije otvorila dušu i sipričala je sve o početku veze Dejana i Dalile.

Oni kao par nisu imali vašu podršku? - pitala je Dušica.
Nema tu šta da se uvija ili priča nešto što nije. Postoje klipovi svakog mog komentara, ja stvarno ne znam sa čime je on toliko povređen. Milim da je on mnogo izmanipulisan od strane Dalile, što i sami možete da vidite. Gleda ono što mu se dešava ispred očiju, a kao ne vidiš šta se dešava i onda joj orostiš. On je sa mnom bio dvadeset godina, rodila sam ga odgajila, vodila u vrtić, onda upozna devojku i sve to prestane, on porodici okrene leđa. David je tamo negde upoznao Aleksandru i Dalilu i nije mogao da trpi tolike napade. Dejan je hteo da ga zaštiti, rešio je da se pojavi i on. U početku su ga povezivali sa Dalilom, ali je on ipak izabrao Aleksandru. Zaista ne znam da li su se zaista samo družili, meni je tako izgledalo. Nakon toga Dalila je uplovila u vezu sa Dejanom, jako brzo su se i tajno venčali, ali smo i dalje bili u nekom kontaktu. Tek posle građenja kuće se izbrisao svaki trag. Dejan je uvek bio dobar momak i dobar sin, ali je očigledno da se desilo nešto - govorila je Biljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Biljana je u intervjuu sa Dušicom otkrila kako je htela da pozove svog sina u jednom od momenata, ali nije mogla jer je bila blokirana, pa joj je čak i stigla poruka od Dalile koja ju je dodatno uznemirila.

Neke od ovih momenata, ne znam kako uspevate da gledate. Mnogo toga itekako deluje ružno. Vratimo se na to, živeli su kod njenog oca, pričalo se da niste dozvolili da se sagradi sprat na vašoj kući? - pitala je voditeljka.
Nisam htela to, jer sam mislila da nije pametno, to je porodična kuća, imam i sestru koja živi u inostranstvu i koja dolazi povremeno. Smatrala sam da nije pametno, što se sada vidimo ispostavilo kao tačno. Nisam želela da gledam sve to, sav taj odnos, razmišljala sam unapred. Kasnije su iznajmili stan, živeli u Beogradu, dok im njen otac nije dao taj plac. U trenutku kada sam rekla da se ne slažem sa njenim mišljenjem dobila sam poruku da mogu da zaboravim na sina. Htela sam da je pozovem tada, ali sam bila blokirana već. Nikad mi neće biti jasan razlog šta sam ja to konkretno uradila da oni prekinu svaki konktakt. Videli smo manipulacije, da se dopisivao sa Tijanom Ajfon, da je on nju kao nervirao, ali sam sigurna da već da većina ljudi vidi sve, i kakav je Dejan i kakvi su to odnosi - govorila je Biljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

U sinoćnoj emisiji, pušten je klip kompilacija ljubavnog odnosa Dalile i Filipa Cara, što je Biljana oštro osudila, pa ukratko i prokomentarisala.

Ne verujem da je to ikada bila ljubav, vidi se koliko on pati. Car ima veću grižu savest od Dalile. Ona kao da sve to namerno radi baš tamo gde je Dejan, kao da želi da ga povredi. Ima mržnju u sebi, jednostavno je takva. Ne verujem da će njena veza sa Carem uspeti na duže staze. Znam da je i vezu pre Dejana peglala, verujem da će ponovo biti peglanja. Njoj se ovako nešto desilo sa Mc Dadom, to je bilo baš pre Dejana i onda se Dejan pojavio - komentarisala je Biljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Prvi put u toku sinoćne emisije, Darko Tanasijević se obratio publici direktno sa imanja, a sa njim se našla Dalila Dragojević, koja je potpuno iskreno komentarisala sve što joj se dešava u srcu i glavi.

Varira mi raspoloženje i sve, bilo je turbulentno ove nedelje, ali sada se osećam super. Sad ću ti ispričati sve... Svi smo bili u finalu, Aleksandra i David, Dejan i ja, oni su se pokupili i otišli u Veternik, a nas niko nije ni zvao, to možeš i Dejana da pitaš. Odmah smo pronašli stan, imala sam 20 evra u torbi, a Deki je imao 2000 dinara. Zvao nas je taj čovek i rekao nam da napustimo taj stan, jer je plaćen samo 7 dana. Ja sam se stvarno borila da nam obezbedim sve, nisam znala da zaspim razmišljajući šta će sutra biti, dok je kod njega sve bilo opušteno. On mene pecka tamo gde zna da sam najtanja - rekla je Dalila na samom početku, pa je onda nastavila:
Dejan je uvek imao uvid u moj telefon, sve šifre, a ja njegove nikad nisam imala, nije ni bilo potrebe. Kada je Miljana to sve govorila, ja sam videla da je Filip ćutao, osetila sam se kao da sam sama. U pravu je i Dejan, ne znam ni zašto sam tražila da me brani, povuklo me je. Na trenutak i zaboravim šta sam uradila, još uvek nisam svesna nekih stvari i šta sam uradila. Ni ne razmišljam koliko sam se prepustila, sve me je ponelo, čudan neki osećaj. Ovo je stvarnost, koja će te šibnuti kad-tad. Ja tek kroz klipove vidim kako sve izgleda. Dejan mi je probudio svest da više nema potrebu da me brani, sad je u stanju da mi kaže sve najgore. Čuli smo da Dejan ima podršku, čuli smo i njegovo izlaganje, Dejan je u pravu. Ja sam mu uvek govorila da treba da ode i popriča sa porodicom, mislim da su oni jedva čekali da me se reše. Njima će sve sada odgovarati, samo da nisam ja. Ne znam zašto sam bila ozloglašena. Nismo imali njihovu podršku, ja sam se Davidu javila nakon završetka Zadruge, Dejan nije želeo da mu se javi na telefon. Dejan mu je rekao da prihvata njegovo izvinjenje, ali sa rezervom i videli smo šta se desilo za Novu godinu. Svašta je i on priređivao Dejanu, ali ja sada više nisam u toj priči, nemam šta tu da tražim - govorila je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Nakon što je Dalila Dragojević u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrila sve o odnosu sa Dejanovom porodicom, Biljana je otkrila svoju stranu priče.

Manipuliše i dalje, nije istina da nisu bili pozvani za Veternik, kakva bih ja majka i žena bila, da sam samo sa Davidom otišla? Ne mogu ni da pohvatam sad sve što je pričala, kaže kako smo mi srećni. Mi njega svi čekamo, naša su vrata za njega uvek otvorena, ja nisam osoba koja zatvara nekome vrata, ona je isto mogla da dođe, to vrlo dobro zna. Dejan je dugo manipulisan, dugo mu je pran mozak, trebaće mu dosta vremena da dođe sebi, ja sam stara čekalica. Sve sam teško podnela, mislila sam da će mi srce iskočiti - prokomentarisala je Biljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Biljana Dragojević pogledala je prilog sukoba Dalile Dragojević, Dejana i Filipa Cara, a gotovo niko u studiju nije ostao imun. Dejanova majka se osvrnula na Daliline suze, ali i njenu vezu sa Carem.

Ne mislim da su to njene prave suze, mislim da na silu plače, jako je hladna, potpuno bez duše i emocija. A vidim da Car ipak ima neki stav, može da joj se odupre i opsuje, što Dejan nije mogao, bio je previše blag prema njoj, to je činjenica, Car je ipak stariji. Ali brzo ona to okreće, brzo će Filip postati Fikret Mujić - prokomentarisala je Biljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Kada je reč o Dejanovom odnosu sa svojim roditeljima, on već godinama unazad nije sa njima u kontaktu. Sa majkom Biljanom je bio u dobrim odnosima, sve dok nije došao taj prelomni momenat, kako on kaže, kada su mu ''zaboli nož u leđa''. Biljana je ekskluzivno pred milionskim auditorijumom otkrila u kakvim je Dejan zapravo odnosima sa svojim ocem.

Dejan nije mnogo kontaktirao sa ocem, ali kako je tačka stavljena na nas, tako se on sve više okretao ocu. Ja ne dozvoljavam nikakvu manipulaciju, moj suprug bivši je želeo samo da bude prisan sa njim, pa je zbog toga neke stvari tolerisao. Ja sam mu rekla da obrati pažnju kako je Dejanu tamo, jer se nama Dejan nekada javljao samo iz prodavnice, meni je to bilo sumnjivo. Vidim da Dejan više ni oca ne spominje, govori kako je sam - otkrila je Biljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Dalila Dragojević je bila na intervjuu kod Darko Tanasijevića i ispričala u kom smeru ide njena veza sa Filipom Carem. Ona je odmah došla u spavaću sobu i legla da odmori, a onda joj je prišao Car i započeo raspravu sa njom.

Ja sa tobom ne mogu normalno ni razgovarati. Stavljam tačku. Šta ti misliš da sam ja. Jesam ku*vetina neka - pitala ga je Dalila.
Ja to uopšte nisam rekao. Šta sam ja to krivo shvatio i rekao - odgovrio je Car pitanjem.
Nemoj da povisuješ ton - zapretila mu je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Nakon Dalile Dragojević, intervju sa Darkom Tanasijevićem imao je i njen suprug, Dejan, koji je izneo svoju stranu priče.

Dolazi bolje vreme za mene, shvatio sam danas da je ovo prolazni period za mene. Stvarno nisu normalne slike Dalile i Filipa, koje vidim, sve je to mučno i teško. Ne žalim sad što sam izgubio nju, nego za onim što je moglo biti. Shvatam da nemam za čim da žalim, mlad sam momak... Dalila je vešt govornik, zna ona tačno šta da izvuče. Ja sam sa Dalilom sve hteo da ostvarim, nisam ja nju ostavio zato što se nešto nije desilo, ona je mene ostavila, jer se zaljubila, ne zbog deteta. Svašta se dešava, ja se sećam kada mi je ona govorila da je ovo sve samo pauza, i tada me je lagala. Ona je tada radila testove sa druge strane. Ženo, tražiš aplauz, imaš muža u rijalitiju, a imaš ljubavni klip sa ljubavnikom, neke stvari su nenormalne. Dalila i Filip sve dosta smišljeno rade, meni je drago kad su zajedno, kad se posvađaju, osećam neki teren... Ja ne želim da budem nečija igračka, predmet teranja inata. Svakoga dana sam ja ponižen, gledaš ženu koja jaše drugog. Ne mogu da je prepoznam, da mi ovako zabode nož u leđa - počeo je Dejan.

Zatim se osvrnuo na svoju porodicu, sa kojom ne razgovara, dok je Biljana, njegova majka, sve pomno slušala u studiju:

Nisam sastavni deo njihovog života, jer sam ja morao otići iz porodice Dragojević, oni su me ogradili od svega toga. Sa tatine strane sam sa svima u kontaktu. Oni ne znaju šta sam ja prolazio kada su me se odrekli, da li sam imao da jedem, nije ni tog Davida interesovalo. Rođendan su mi čestitali preko telegrama, zašto bih ja patio za nekim koga ne interesujem. Nedostajali su mi na početku, ali mi je dolazio otac - govorio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Scena koja je izazvala muk u studiju i za koju se smatra da je najbolnija scena, jeste ta da je Biljana kroz suze govorila o Dejanovom izlaganju, ali i o tome što je Dejan poredi sa njegovom, i dalje zakonitom, suprugom Dalilom.

Ja slušam i ne verujem, svi su šokirani. Ovo poređenje je više nego strašno, šta je sa porodicom do njegove 20. godine. Poredi mene i Dalilu, spreman je da joj oprosti. Ja ću ga čekati, on to zna - rekla je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Filip Car je naredni bio na intervjuu kod Darka Tanasijevića, gde je iskreno govorio o vezi sa udatom Dalilom Dragojević, kao i njenom suprugu, Dejanu.

Sve mi je bilo nelogično, mislim da je Dejan i mudar, i perfidan i namazan. Neuobičajen je i nepredvidiv, to je činjenica. On mi je enigma od samog početka. Dalila i ja dosta vremena provodimo zajedno, zbopg čega dolazi do svađa, zato mnogima možda deluje da ovaj odnos nije dobar. Imamo mnogo očekivanja jedno od drugog. Dosta smo slični, mislim da su njih dvoje jedno drugom bili enigma. Meni su pre to šarage, a ovo avion. Oni su pukli kad je sve postalo mirno. Možda je bilo tu i inata, ali su premladi ušli u sve, on je u teoriji odličan, a ona je više u praksi, ona je ta koja je donosila sve te neke velike odluke - objasnio je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Irma Sejranić detaljno je analizirala sve međuljudske odnose i aktuelna dešavanja u kući, a kod Darka Tanasijevića prvo je komentarisala Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Ja bih Mensuru dala priliku, on je očekivao da se ja samo sa njim družim, ali ja sam želela na početku rijalitija da se malo upoznam sa ljudima. Mislim da Mensur nedostatak ljubavi pokušava da nadomesti se*som. U suštini, prava ljubav je bilo ono sa Minom, obostrana. Mislim da je Milica bila njegov fan, ova veza je iz interesa, nema tu šta. Ja ovde još dečka nisam našla, a ona je odmah imala se*s sa Mensurom - rekla je Irma na samom početku.

Darko ju je zatim pitao šta misli o Sandri Rešić:

Mislim da je jako uplašena, povlači se kad je u trouglu, nije znala šta će reći, baš je bila situacija sa Dalilom i Tarom. Ne stoji iza sebe i svog postupka, prepala se - rekla je Sejranićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Miljana Kulić, vidno uznemirena, našla se na razgovoru kod Darka Tanasijevića, a ona se potrudila da potpuno smireno govori o turbulentnom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom.

On je pričao kako mu se sviđa što sam ja bez dlake na jeziku, sada mi stalno prebacuje te svađe. Gde je onaj Zola, što je rekao da me voli najviše na svetu? Juče mi je pretio da će da pobegne, večeras mi je rekao "Da li ti planiraš da nastaviš da komentarišeš?", ja sam mu rekla da planiram, onda mi je rekao kako mi je sve bitnije od nas dvoje i da smo završili. Ispada da je izabrao Cara. Ja sam juče imala taj okršaj sa Carem, Zola ima problem, jer Car ustane kada ga pogodi istina... Pozadina cele priče je da se ona udala za Dejana zbog oca, a svašta je radila, naravno da ću ja to sve iznositi. Nikada nisam imala Zolinu zaštitu, očigledno nije sposoban za to, ali nisam želela da me sputava. Rekao mi je da Car to ne zaslužuje, jer on mene nije komentarisao kad je trebalo. Samu sam sebe šamarala, kada je Car rekao Damiru da će mu je*ati bolesnu majku, kako bi ozdravila - rekla je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Darko Tanasijević ugostio je Anđelu Đuričić, koja je na samom početku razgovora komentarisala svađe sa Matejom Matijevićem.

Prvi me je provocirao juče, ja priznajem da nekada to radim, ali on želi to da prikrije, ne želi da prizna. Ja nisam rekla da je on iritantan, ja sam njemu jedino rekla da fini dečko iz Pančeva. On je krenuo da priča kako sam zla, negativna, kako ga sve iritira kod mene. To je ozbiljno za nekoga sa kim sam bila u vezi - rekla je ona.
Mi se zapravo nismo upoznali, to je naš najveći problem. I onda ti dođeš i izjaviš za tu osobu da je zla, a ja ništa sa te strane nisam pokazala. Deluje mi da ga s jedne strane iritiram, a opet ne znam, on sve prati, ne znam... Ne razumem šta sam ja njemu to uradila. Juče smo se ceo dan svađali. Ja nisam bila zaljubljena u njega, samo mi se sviđao. Smatram da je dobra osoba, prema meni nije ispao dobar, kod mene je izabrao ogromno razočarenje - dodala je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Miljana Kulić otvorila dušu svojim cimerima, pa ispričala svoje iskustvo sa Lazarom Čolićem Zolom, iznela sve detalje njihove veze pre "Zadruge 5". Dejan je ovom prilikom pažljivo slušao Miljanu, a ono što nikome nije uspelo da promakne, jeste to da je Dejan izjavio kako je preboleo Dalilu.

Kaže mi Zola, nemoj da komentarišeš sinoć situaciju, drugi samo sede, a ja ustajem i sad mi kaže da mogu slobodno da kažem da je on mene ostavio - rekla je Miljana.
Tebi je bar lakše, na oči si video sve, ali ovo - započela je Miljana.
Ja sam svoje preboleo - dobacio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Stefan Karić otvorio je dušu kod Darka Tanasijevića, pa ovoga puta nije štedeo ni jedan ljubavni par u Zadruzi.

Mislim da je Dejan bio učauren pored Dalile, da mu je komandovala kako da se ponaša i šta da radi. Dalila je pokazala da je izgubila kredibilitet, njena reč je izgubila validnost - prokomentarisao je Karić, pa je potom nastavio:
Milica se užasno ponaša, kao da je malo razmažena i nevaspitana, to je verovatno neko ispustio. Mislim da Mensur pokušava da je prevaspita, ne znam da li će uspeti, to je svakodnevno ljubomorisanje, svađe. Ona mi ne izgleda kao neko ko je srećan, jer i on zna da bude težak - govorio je Stefan o Milici i Mensuru.

Sukob Marka Osmakčića i Lepog Miće definitivno je izazvao lavinu reakcija, a Osmakčić je upravo o tome govorio kod Darka Tanasijevića.

Viki i ja smo u okej odnosima sada, ne boli me glava od nje, baš je taman, imamo svega, meni je stvarno lepo, mislim da ni njoj nije loše. Ima vremena, tek je taj neki početak. Sandra, na primer, voli te neke probleme, voli dramu, kao da je to hrani. Moje je da se nadam da neće biti ono što sam rekao. Pozdrav za Staniju, fali mi, Pablo isto. Sa Stanijom sam imao najbolje i najiskrenije razgovore - komentarisao je Osmakčić.

Kada je došlo vreme da neko od nominovanih zauvek napusti najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Darko Tanasijević se uputio ka izolaciji, gde borave Dino Dizdarević i Svetislav Stevanović Limeni, kako bi se na imanju održala igrica i duel.

Postavljeni su obruči za igricu, Limeni je zeleni takmičar, a Dino crveni. Na znak Velikog šefa tamo trčite, uzmete majicu vaše boje i na neko polje stavite majicu, pa trčite po novu. Poenta je da imate tri polja u nizu - objasnio je Darko.

Obojica zadrugara pokazala su sportski duh, a Dino je prvi napravio niz i izašao kao pobednik ove igrice.

87% glasova ima Dino, Limeni napušta Zadrugu - saopštio je Darko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Svetislav Stevanović Limeni zauvek je napustio "Zadrugu 5", a njegov sin ga je sačekao u studiju kod Dušice Jakovljević.

Znate samo koju sam grešku napravio? Što nisam onu majicu stavio tamo... Ali sam bio brži od Dina. U Zadruzi je bilo odlučno. Ja sam aktivan, ali to se nekako ne primeti. Ja sam uvek samo odgovarao na pitanja voditelja, nisam se mešao. Mene ceo svet zna, drago mi je da sam se upoznao sa svima vama, imao sam veliku čast da budem deo vaše kuće - rekao je Limeni.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

"Mićina igra istine" je počela odmah nakon što se završila emisija ''Izbacivanje''. Ubrzo nakon početka dogodila žestoka svađa između Miljane i ljubavnog para Cara i Dalile.

Care, sinoć si rekao da želiš da Miljana i Zola raskinu, što se i desilo danas. Misliš li da je to zbog tebe? - usledilo je novo pitanje.
Nije mi to interesna sfera, zaista. Ja zbog prijateljstva nisam iznosio mišljenje o Miljani i Zoli, uvek sam ih poštovao i nisam želeo iznositi neke stvari, ali kad vidim da neko udara najniže, onda i ja spustim ručnu. Mislim da će se brzo pomiriti - odgovorio je Car.
Nastaviću da pevam pesmu uvek kad vidim Dalilu i Cara, narod želi da čuje moje mišljenje! Smisliću još par pesama, to "Da me vidi babo" nije uvreda, to je ono što je Dalila radila. Njega ću tužiti, ja sam videla kako se on drogira, ja ću istinu iznositi - odlučila je Miljana.
Neću pričati u njenom fizičkom i psihičkom stanju. Što se tiče onoga što Miljana priča, bilo ko od vas ima pravo da priča i da iznosi činjenice ili mišljenje. Ali da neko nekoga provocira konstantno, da neko nekome udara na porodicu ili traume... Ja nisam neko ko je tebi stajao na muku. Nisi prvi pas koga sam hranio, a koji me je ujeo. Videla sam kako možeš udarati - uzvratio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

OVA NOĆ MNOGE JE OSTAVILA BEZ TEKSTA!

Autor: N.Žugić