AKTUELNO

Šokantna noć u Zadruzi!

Sinoć je u Zadrugu ušao Milan Milošević i započeo emisiju "Pitanja gledalaca" i na samom startu napravio haos među zadrugarima postavljajući pitanja koja su gledaoce tražili.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom startu emisije, Dejan Dragojević se izvinio Dalili Dragojević zato što joj je juče u toku dana dva puta rekao "Mrš" i time podigao velike ovacije za crnim stolom.

U sinoćnoj emisiji, Dejan i Dalila su gledaocima izneli sve karte na sto i time započeli krah njihovog odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću tako gledati. Mislila sam da je ono što je jutros pričao bilo iskreno. Danas sam razgovarala sa Mikijem i shvatila sam da priča istinu, to nije to. Sandra je komentarisala da je koletaralna šteta, rekla je svoje mišljenje, ja to poštujem. Ne znam što je ušao sa njom u vezu. On je izjavio da to gaji od prvog dana, meni nije to pokazao ni na jedan mogući način, do jutros. Od Cara sam prvi put čula da je zaljubljen jutros, kad se napio - rekla je Dalila.
Ovo je meni najpotresnija priča, pogotovo posle radija. Dalila je indirektno priznala, svako normalan je mogao da uvidi situaciju. Neshvatljivo mi je da ljubav tako preko noći ugasi. Ne vidim više strast, ne vidim Dalilu kakva je pre bila, ona je blistala. Danas je na radiju "Amnezija" mnogo toga otkrila, Dejan je rekao da sebe krivi zbog nudli i Sandre zbog bubice. Dejan je svestan da se Dalila ohladila i da se zaljubljuje u Cara. Nije želeo to da prizna. Dalila je potvrdila ono što sam komentarisala, ne oseća grižu savest jer se Dejan nije zaljubio. Zameram samo što je pokušala da svali krivicu na Dejana, a ne da se igra sa emocijama i da ostaje u odnosu u kom se ne ostaje. Smatram da se emocije gase. Dalila je žena lavica, da joj nije stalo do Cara napušila bi sve nas one stvarlju - dala je svoj sud Miljana Kulić.

Odmah za tim je usleo pravi haos u Beloj kući kada je Dalila ustala i progovorila o svim problemima koje su izgrmali njihov brak pre ulaska u "Zadrugu 5". Naime, Dalila je otkrila da se Dejan dopisivao sa Tijanom Ajfon i iznela sve detalje tog događaja.

Foto: TV Pink Printscreen, RED TV Printscreen

Uradio je nešto što nije trebao da uradi. Prešla sam preko toga, ali me i dalje kopka i i dalje će me kopkati. Ne bih da pričam o tome, ali kad pomenem tu situaciju on se smeje, njemu je to smešno. Bila je to situacija gde sam prsla skroz, tražila sam mu da mi nešto pokaže, on mi je vrzmao, pa kad je video da sam odlepila skroz, rekao mi je da nema to i da je obrisao. Rekao mi je da grešim, da on ništa loše nije mislio. Ostalo me je da me kopka. Bila je i ta druga situacija, kad se on pojavio u poseti u rijalitiju bez burme, pitala sam ga gde ti je burma, on se smejao i okolišao, ali je bio bez burme. Kad sam izašla, rekao mi je da je burmu izgubio na Ušću na parkingu, pa je kupio novu. To su mi ostale dve nerazjašnjene situacije koje i dan danas mu prebacujem. Prva situacija je bila sa Tijanom Ajfon, gde je ona došla u kuću i prenela mi da me voli i da me čeka. Ja sam to shvatila kao pozdravio me je. Posle kad sam ostala nasamo, kako je on mene mogao da pozdravi preko nje, znači čuli su se. Prvo što sam ga pitala je kad se čuo sa Tijanom. On mi je rekao da je iskoristio priliku da preko nje mene pozdravi. Nije želeo da pokaže poruke u emisiji. Rekao mi je da sam sve pogrešno protumačila. Nije imao te poruke, nikada mi nije ni te skrinšotove pokazao, sve poruke je obrisao - rekla je Dragojevićka.
Stvar je bila takva da Dalila i Tijana nisu u dobrim odnosima. Stigla mi je poruka na Instagramu od Tijane da treba da bude voditeljka tamo i pitala me da li hoću da prenese nešto Dalili. Rekao sam joj šta da prenese, ona me je onda pitala šta radim. Odgovorio sam joj da gledam film i pitao je šta ona radi - objasnio je Dejan.

Stanija Dobrojević je želela da prokomentariše druženje sa Dejanom Dragojevićem o simpatijama koje je uvidela u njegovim pogledima, pa Dalili pomenula hipotetička pitanja koja su joj jako zasmetala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih nazvala to flertom, jedino znamo kako me je na startu žestoko nagazio, onda je spustio loptu, ona slatko me je zezao. Poslao me je na kapiju. Posle ovo za nudle, rekao je tri minute, da li može da skloni pirinač, pa ga je vratio. Ne znam kako je to preneseno Dalili i kakvu je sliku napravila. U Dalili jeste proradio neki inat, prišla mi je, ja sam rekla da kod mene nema problema... Ona je rekla: "Ha-ha-ha, videće on šta ja mogu da radim". Juče sam ispratila kad su išli u zalagaonicu, nacrtao je "Tajnu večeru" sa mnom, to se ljudima dopalo. Nisam očekivala da će se tako ponašati prema meni, odjednom je bilo primirje. Sigurno Dalila nije očekivala da će biti tako simpatičan sa mnom - ispričala je Stanija.

Jedna od najvećih svađa u sinoćnoj emisiji je bila upravo između Dalile Dragojević i Stefana Karća. Svađa je eskalirala kada su se zadrugari umešali u odnos Dalile, Dejana i Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

On je opravdava koliko može, ali ne zato što je siguran, nego jer su prošli mnogo i ne može da veruje šta se dešava. Ovo što oni rade, ovo nije brak. Ja njih gotivim, u kakvim god odnosima da smo. Njihov brak kao institucija nema pravilo. Car voli da se upliće u priče, voli da pravi nerede. Pitao bih ga da li on ima neke principe i gde je rastao? Poštuje li se što neko ima ženu? Tražiš da te devojka poštuje, a vidi šta ti radiš. Gledaj sad Dalilu, koja uživa da dobija komplimente - govorio je Mensur Ajdarpašić.
O kakvim Mensur kodeksima priča, zaljubio se u Minu koja je bila zauzeta, zaljubio se iz inata. Svi su mi sa kodeksima u pi*ku materinu - besnela je Dalila.
Nemoj da me vučeš za jezik, znam sve što si radila. Ona je njega prozivala što beži kao pi*ka sad kad je u problemu. Zato što me vučeš za jezik, ti si njega jurila, bili ste kod hotela i pričali. Za mene on nije kriv i nikad mi neće muškarac biti kriv - otkrio je Stefan Karić.
Nemoj meni izigravati žrtvu, ti mi nisi problem, ja sam problem. Ne interesuje me šta će neko da kaže. Ja sam navikla da se nosim sa problemima, žrtva nikad ne mogu biti. Nikad mi čovek nije rekao mrš, možda si ti na*uvavao. Ti si navikao da vređaš svoje devojke, a da te ona posle brani - govorila je Dalila.

Marko Janjušević Janjuš je kao iskusan preljubnik dao svoj sud o braku Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, pa ispričao šta je primetio u Dalilinom ponašanju.

Jovana Tomić Matora i MC Aleks su izazvale pravi rusvaj u Beloj kući zbog njihovog odnosa, a svađu je započela Irma Serjanić koja je skočila i iznela argumente kojima je rekla da Matora ispada budala zbog simpatija koje oseća prema MC Aleks.

Ono što je izazvalo burne reakcije i totalni okršaj na imanju je svađa Dalile i Sandre Čaprić kada je pevačica izjavila da je bila paravan za odnos Filipa Cara i Dalile.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što je udata. Ona će meni da drži predavanje, a ona će da muva mog dečka. Njoj se Filip svideo do samog starta, od kad je sa mnom. Videla je mene kroz sebe. Ti da voliš ovog čoveka koliko on tebe ... - govorila je Sandra Čaprić.
Pomozi čoveku, izleči ga. Volela bi ti muža kao on, ajde potrudi se. Očigledno nešto nije odgovaralo, čim te je ostavio. Napuštena si zbog tetke od 60 godina - nastavila je Dalila.

U sinoćnoj emisiji Milan Milošević je postavio pitanje Mateji Matijević vezano za njegovu pesmu koju je po svemu sudeću posvetio Tari Simov, a onda oktrio razlog raskida sa Anđelom Đuričić.

Sandra Rešić i Marko Osmakčić su prethodnih dana razmenjivali svoju nežnost i obasipali jedno drugom poljupcima, ali u jučerašnjem danu Marko je odlučio da Sandri okrene leđa i prepusti se Marijani Zonjić koja je Markovu ljubav primila oberučke.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon burne emisije koja se desila, Filip Car i Dalila Dragojević su se osamili u prostoriji za izolaciju, pa su se prepustili raznim temama u kojima su pomenuli i Maju Marinković.

Nema sumnje da je Zadruga 5 tek krenula da se zahuktava, a šta će se sve još desiti pratite na TV Pink i na portalu Pink.rs

Autor: N.V.

#Zadrugari