AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", reporter Nemanja Vujičić uključio se u program sa glumicom Iskrom Brajović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćerka glumca Vojislava Voje Brajovića nedavno se ostvarila u ulozi majke.

Bila sam na nekoj pauzi tri do četiri meseca, napravila sam malu pauzu, ali, eto... Veću pauzu sam napravila na malim ekranima, ali evo, to sada nadoknađujem - smeje se Iskra.

Ona je otkrila da li joj je lakši rad na televiziji ili na daskama koje život znače.

Sve zavisi od glucma do glumca, neko voli film, neko voli pozorište, neko voli televiziju, a ima glumaca koji nisu kročili na daske koje život znače, jer se na njima ne osećaju komotno. Sa druge strane, ima strkno pozorišnih glumaca. Ono što filmska industrija donosi je ta neka opšta prepoznatljivost, a t oje da sam ja gost u kućama ljudi koje to gledaju preko malih ekrana, a opet pozorište donosi tu vrstu svaki put različite iznova radosti i igre, jer jedan komad kože da se igra po 20-ak godina. Svaki put kad stanem na scenu, stanem sa nekom novom energijom i igra se pred druguim ljudima. Ja lično volim pozorište. Uvek je veći izazov - priča glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskra je otkrila i kako se snalazi uglavnom sa tatinim kolegama.

To su odavno i moje kolege. Imam već dovoljno godina da nemam taj otklon... Iza mene je već neka vrsta kilometraže, da te ljude ne doživljavam kao kolege moga oca, ali zauvek ću imati tremu od starijih glumaca, prosto zato što ih nekako doživljavam nedodriljive - priča glumica.

Ona je otkrila koliko ju je uloga majke promenila.

Više živaca sigurno imam, i više pratim aktuelnu scenu, ko šta peva, kako bih znala ko su razni autori i autorke popularnih pesama... Ja sam završila to muzičko praćenje šta se peva sa Bajagom, mene moderna muzika nikad nije zanimala, slušam Arsena Dedića, na primer, a sad recimo slušam "Hurricane", ultra modernu muziku, ali zanimljivo je, svako iskustvo može da se iskoristi za neku ulogu, pa i život majke i sve što život donosi - zaključuje Iskra u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Iskra Brajović