AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Dalila Dragojević je izašla iz radija, a Dejan Dragojević je nastavio svoje gostovanje.

Da li misliš da je bilo u redu da izabereš Staniju u onoj igrici? - pitala je Sandra.
Ja sam iz sprdnje krenuo da pravim, jer mi je bilo smešno. Da li će sve biti kako treba ili neće, ne mogu da razmišljam. Ništa ne mogu da promenim, možda će se nešto desiti, možda neće. Da li je okej što se komentariše i da li sam ja papak, mene to ne interesuje, ako nju ne interseuje. Ako dopustiš komentarisanje, gde ja ispadnem ponižen. Ja njoj nkad to ne bih uradio, niti dozvolio. Svako svoje radi .
Ti si njega pitala da li je moralno, a on je prvo pitao Dalilu da igra sa njim. To nije bilo normalno, on se izrevoltirao, da je ona pristala, ti ne bi napravio. Njoj sam rekao da je on ispao ponižen na radiju, kad je sedela sa Carem, ja bih ušao buldožderom - ubacio se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' imaš nešto da poručiš Dalili? - pitala je Sandra.
Nema šta... Idu dani, pratimo dešavanja. Koliko ona bude dozvolila, toliko će biti. Ja neću siliti, šta je tražila, to će dobiti. Ne pričam socijalu, niti sa za žaljenje. Pravio sam greške pre i sad, možda ću ih opet praviti. Znam da će podneti veću kritiku, jer je žensko i ja stojim sam sa strane. Ja uvek stojim sam i tako mi je bolje - pričao je Dragojević.
Dokle si sa strpljenjem? - pitao je Bane.
Nemam pojma. Imam strpljenja, nema merilica. Postoji trenutak kad se iznerviram, mogu dobiti prebačaj sad za sekundu, a i ne moram. Prolazi me sve, već neke stvari idu na silu. Ponavljaju se stvari već drugu nedelju. Ne volim da se ponavljam sa svojim izlaganjima. Vreme je najbolji pokazatelj svega. Ljudi koji misle loše Dalili, shvatiće da nije tako. Nadam se da će biti sve okej, to je moja želja - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga