AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Brend "Gorki list" sinoć je u jednom luksuznom beogradskom hotelu proslavio jubilej - 60 godina postojanja. Ovim povodom, na crvenom tepihu pojavile su se mnogobrojne zvanice sa naše javne scene, među kojima se našle i pevačica Neda Ukraden.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Neda je nedavno obelodanila da je napisala knjigu o svom životu, a ovom prilikom za Pink.rs otkrila je detalje svoje autobiografije:

Ja sam napisala, moje je gotovo, videćemo šta izdavač kaže i koji datumi su u opciju. Ne verujem da će se bilo ko naljutiti zbog knjige, možda će biti iznenađeni. Ovo je prvi tom knjige, do 1992., to je prelomni trenutak mog života. Knjiga se završava sa ''A najgore tek dolazi...'' - otkriva Neda Ukraden.
Moj životi karijera su jako bogati, bila sam svedok mnogih bitnih događaja, zemlje i grada koji više nisu kao što su bili. Radiću za Novu godinu, pa ću tom prilikom otići u Petrovac - priča Neda.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ja mogu da uživam i bez alkoholnog pića, nije mi to stimulans da mi bude lepo. Može da se popije čašica dobrog vina i to je to, i to ako se dobro jede. Nikad u životu se nisam napila - otkrila je Ukradenova ovom prilikom za naš portal.

Detaljnije pogledajte u vidu ispod:

Autor: M.M.