AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Iva Grgurić se tokom gostovanja u emisiji "Pitam za druga" osvrnula na odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, kao i na kompletnu aktuelnu situaciju vezanu za brak Dalile i Dejana Dragojevića.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Dragojevićima posle izlaska iz rijalitija, kao i kako komentariše kompletnu situaciju, Iva je priznala:

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Dejanom nisam imala nikakvu komunikaciju posle Zadruge, ali mi se Dalila javila da me pita kako sam, čak sam joj i čestitala kad je otvorila salon. Sve što mi je rečeno u rijalitiju, to za mene važi i napolju. Iskreno, ja sam mislila da je to neki njihov dogovor kako bi opravdali izlasak iz Zadruge 3, ali sada vidim da je sve iskreno i nemoguće je da neko toliko glumi - rekla je Iva.

Da li misliš da se Dejan ponižava i koliko?

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se ne ponižžava, bar je u mojim očima tako. Mislim da je on bez nje skroz izgubljen, ali mislim isto da ona nije toliko njega volela, jer ne može neko tek tako da ostavi četiri, pet godina. To pršti sve - rekla je Iva.

Kako ti deluje Car?

Car je isto odlepio, ali nisam toliko gledala njegove veze, sa Majom... Mislim, ne znam. Mislim da je on tip muškarca kog je imala ranije. Njoj je to sad intresantno, ali kada budu izašli, neće biti - dodala je Grgurićeva.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić