AKTUELNO

Oči u oči!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su  prokomentarisali klip, pa je Anđela Đuričić je ustala da iznese svoj komentar:

Za mene se to precrta, kada neko pređe neku granicu. Mene je povredilo to nešto što sam videla sa strane. Ja nisam imala slučaj da se prema meni neko ophodi sa toliko nepoštovanja...Za mene je to nepoštovanje kada mi to radiš na žurci. Apsolutno sam stavila tačku na to. To je bilo to jutro posle dva sata od svađe. Mene je sramota što pričamo o ovome sad ovde. On se meni ne dopada ni na jedan način, posle deset dana je pokazao sve suprotno - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde i u klipu njoj rekao da se izvinjavam ako sam joj dao lažnu nadu. U jednom razgovoru sam ti sotavio prostor za nešto, ti si se razočarala. Ona sad pravi nuklearnu katastrofu od toga što joj se nisam obratio pet dana. Bili smo na zadatku i vezan za Taru, pa nisam osetio potrebu da stojim sa Tarom i pričamo onako svo troje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma mene ovo ne zanima, realno. Nisam se loše osećala. Potpuno se slažem Marko, ali sam ja sve to iznela na osnovu toga što je on meni pričao noć pred taj zadatak. Uglavnom, nemam šta više da dodam - rekla je Anđela.
Ako mi veruješ, Milane, ja nemam u glavi šta smo mi pričali - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Deluje mi kao da hoćete da budete na silu. Meni deluje da kad se on i Sanja napiju, da će se dopr**ti - dobacio je Đedović.
Ne znam kakvog ti Bred Pita želiš da dođe, niti muškarčinu, kad ne želim da dođem - vikao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma nećeš doći, zato što ti ne dopuštam. Nisi za mene muškarac, za mene je muškarac Mensur koji se tako lepo ophodi prema devojci - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Žugić

#Mateja Matijević i Anđela Đuričić