AKTUELNO

Oči u oči!

Predstavnica sedme sile podigla je Jovanu Ljubisavljević u emisiji "Pitanja novinara"i postavila joj pitanje o odnosu sa Stefanom Karićem.

Mnogi misle da Stefan više brani Rialdu nego tebe, naročito kada te napadne takozvani "ženski čopor" - rekla je novinarka.
Ja smatram da nije tako, nego se možda njihovi stavovi tada slažu. Mislim da brani mene i samo mene. Ne meša se u svađe sa ženama, to su ženske rasprave i svađe, ne treba tu da se pronalazi i meša, kao što se ja ne bih kada se on svađa sa muškarcima. U tom trenutku mi nisu potrebna "leđa", mislim da se ja tu snalazim, to se sve dešava za crnim stolom, van stola ja imam miran život. Generalno nemam probleme. On bi uvek tu bio za mene, kao što bih ja njega - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki tvoj pokret se prati, zapisuje gleda, da li si svesna toga? - pitala je novinarka.
Svesna sam toga i pre nego što sam ušla u vezu sa njim. Saznala sam to na "Pretresu", malo kasnije kada sam vraćala film, ne znam zašto sam toliko zanimljiva. Ali to je i pre njega bilo, zamerane su mi neke stvari... Sada mi se mere i neke druge... - odgovorila je misica.
Iznerviralo te je kada si videla Stefana i Kristinu, šta misliš o njoj i njihovom odnosu - pitala je novinarka.
Sada da vratim vreme, verovatno bih prećutala, ali to je nešto što je prirodno, iznervirala sam se... Zasmetalo mi je to što sam videla, ona je neko ko je nov, videla sam da se približava, naginje... Hajde neka bude da sam ja to izmislila... Onda je ona za crnim stolom to iznela kao da će da se bori za njega, zato smo je danas naveli da je bila drska prema meni. Ne mislim ništa ni lepo, ni ružno, prosto, ne vidim je, nema potrebe da se bolje upoznajemo - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana mi je rekla da sam jadna, ja sam rekla da će ona da vidi kad izađe da je jadnica. Ja dečka nikad nisam navela kao nekog ko mi je simpatičan, to naginjanje koje navodi, to je čista glupost. Ja protiv njema nema ništa, bila mi je antipatična kada sam bila napolju, delovala mi je kao arogantna, da su svi ispod nje, što dosta ljudi ovde komentariše. Jako sam se iznenadila onim klipom... Ja bih čak i zvala nju da se sunča, nisam znala u kakvim su odnosima, ne znam, ne pratim ih... On je prišao meni, a ja sam namerno rekla da ću se boriti za Stefana, to je glupost, dečko mi nije u interesu - rekla je Kristina.
Ja njoj nisam rekla da je jadnica, možda sam rekla da je postupak... Obično pazim šta pričam, trudim se da nikog ne uvredim kad pričam. Videću kada izađem da li sam ja jadnica... - istakla je misca.
Rekla mi je da ne mogu da komentarišem nešto, jer je ona tu sedam meseci - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.