AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je bivšu zadrugarku Minu Vrbaški, koja se dotakla ljubavi, drame u "Zadruzi", ali i svoje nove pesme "Kama sutra".

Foto: TV Pink Printscreen

Mina se na samom početku dotakla ljubavi.

Najgore je kad pokušavaš da sakriješ od javnosti svoju ljubav, znam koliko je teško, pogotvu kad je taj partner nepoznat javnosti, uvučeš ga u ceo taj svet i tek tad nastaju problemi, jer možda neko nije spreman na sve to - priča Mina.

Ognjen ju je upitao da li je trenutno zauzeta ili slobodna, pa se dotakla i Filipa Cara, za kojeg je Amidžić konstatovao da trenutno pravi haos u "Zadruzi".

Trenutno sam slobodna. Što se tiče bivšeg, neka pravi, što veći haos, to bolji rejting za televiziju Pink, ja sam zadovljna. Meni ni iz džepa ni u džep, oni neka pravi tamo šta hoće, ja sam dosta pravila i problema i skandala, sad je red da malo to rade i drugi - kaže Vrbaški.

Foto: Pink.rs

Bivša uadrugarka je otkrila i kome je posvetila svoju pesmu "Kama sutra".

Nisam je nikome posvetila, apsolutno je bilo slučajno. Kad sam otišla u studio, pustili su mi pesmu, mi smo nešto malo tu izmenili... Zalepila sam se odmah za nju, dopala mi se, rekla sam da želim da budem moja, sad da li ću biti osuđena zbog teksta, kako god, dobro prolazi, ali nikome nije posvećena, da jeste, odmah bi rekla, nemam problem s tim - zaključuje Mina Vrbaški u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Mina Vrbaški