AKTUELNO

Suza suzu stiže!

Marijana Zonjić se pod pritiskom zadrugara rasplakala i napustila emisiju. Zbog svega što su zadrugari rekli i osudili je zbog provokacija na račun njene najveće traume, Zonjićeva se slomila i poželela još jednom da se izvini svojoj cimerki. Viktorija Mitrović je krenula za njom i pala joj u zagrljaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta mi je bilo, izvini - zaplakala se Marijana.
Sve što imaš lepo na sebi to uništavaš, glupo je - rekla je Viki.
Da li misliš da sam to iskreno mjislila? - nasdtavljala je uplakala Zonjićeva.
Ne znam stvarno, ali ružno je. Ako si stvarno to mislila onda uništavaš sve lepo što je u tebi i na tebi. Upala sam u depresiju od tada jer nisam očekivala taj udarac. Najmanje sam očekivala da će to neko da iskoristi. U redu je da kažeš i ku*vo i narkomanko,k ali mislim da nije dobro za tebe - govorila je Viki.
Nisam znala gde udaram, svi su me napali, ne znam šta mi je bilo stvarno. Kunem ti se, nije mij bila namera - nastavljala je Marijana.
Kad ja tebi spomenem brata vidiš kako je, zamisli meni kad mi se kaže ono najgore. Žao mi je stvarno zbog svega, zbog gluposti da ispadne tako. Stvarno si umiljata i deluješ drugačije, u nekim situacijama sam ja zlobnija od tebe - izjavila je Viki.
Kunem ti se ja nisam takva. Šta god da ti treba ikada tu sam, izvini molim te - nastavljala je Marijana.
Najbolje da imamo normalnu komunikaciju, ja ću zaboraviti to što je bilo. Ako se iskreno kaješ, trudi se da se ne dešava više. Morala sam da uđem i vidim gde si, bilo je i meni teško - rekla je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga