AKTUELNO

Suza suzu stiže!

U toku je specijalna emisija, voditeljka Dušica Jakovljević je vaš večerašnji domaćin. Naime, ona je u ovoj emisiji ugostila majku Milice Veselinović i brata Dejana Dragojevića, Davida Dragojevića. 

Foto: TV Pink Printscreen

U Šiša bar došao je Dejan Dragojević da porazgovara sa Darkom Tanasijevićem i otkrije sve ono što mu leži na duši.

Dobro veče Dejane, da li ti na raspoloženje utiču samo vremenske neprilike ili postoji još nešto? O čemu razmiljaš svo ovo slobodno vreme koje imaš - pitao je Darko na samom početku.
O ovome sa Dalilom najviše. Ne znam tačno šta se dešava, ispada da je gušim a ja to ništa ne radim. Naš život napolju je totalno drugačiji, totalna kontra. Trenutno mi puca glava i kipi mozak, ne mogu da sklopim kockice sa onime što ona priča i sa opnima što vidim i kako ja mislim. Kada je rekla pauza, mislila je malo da se pdaljimo, da se družimo sa drugim ljudima. Uvek joj kažem jer imam dobre procene i tačno je uvek upozorimm na vreme. Ona voli da se druži i na kraju uvek bude izdana i prodana. Sa kim da ste je videli sa kim da provodi vreme, na sve se odnosi. U rijalitiju je dovoljno samo jedna situacija i da ode sve u pogrešnu stranu. Zato ja ne volim da se družim, možda ako uđe neko bov, trenutno mi je najbolje da izađem i budem sam. Od početka našeg odnosa imamo tako drugačije stavove o ljudima, ja imam iste ljude godinama sa njima se družim, ali rijaliti nije takav format gde ti možeš da se opustiš. Ona može da ostvari odnos sa njima, uvbek je iskrena svađa se pa joj bude krivo, a meni je odmah lakše da se distanciram - naveo je Dejan.
Čini se da sve lećže razgovarate o vašim problemima, da li si bio svestan u nekim trenucima da radiš pogrešno, da li ti je uvek zamerala ove stvari koje sada spominje? - pitao je Darko.
Čudan sam ja totalno. Donesem čarape, donesem ručak, zovem je ako negde ode pa brinem. Sada kad razmislim možda izgleda stvarno bezveze, kao da je uhodim. To ovde tako izgleda jer smo zatvoreni pa više dođe do izrađaja. I sada ovde uvek gledam gde je i šta je - odgovorio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta ste prošli, imali ste dosta prepreka, da li ti se čini da je to nju sve jako umorilo? - nastavio je Darko.
Da. Znam šta je prošla sa mnom, šta je sve prošla sa mnomi zbog mojih i zbog svega. Znam šta će i sada prolaziti posle svega zato mi je i drago da se druži sa nekim da joj bude lepo. To sa kilažom što je bilo je isto teško prevazišla. Još sam i ja svašta pravio i sve se nakupi, ovo poslednje sa bebom je takođe golgota bila - zaplakao je Dejan.
Ono za vantelesonu oplodnju, šta se sve pije, ta golgota, ti lekovi, još neke traume od doktora koje je imala. Sačuvaj bože. Kada smo saznali da je trudna, svi su plakali od sreće, ja to tebi ne mogu da opišem i onda posle toga sve ode niz vodu... - nastavio je Dragojević.
Da li ispada da si ti sada svestan da se vas zasitila, sa strane ovako ispada kao da te tera od sebe? - pitao je Tanasijević.
Nije to teranje, to kod nje tako ide. Osetimm taj trenutak kada treba da joj priđem. Neću da prilazim odmah da ne ispadne da je gušim. Ona inače ima muško društvo, takva je, a često svi pokušavaju da nakače neku priču. Trenutno mi ovo sa Carem smeta i ne smeta, ne znam kako to da objasnim. Mene ubija trenutno samo to što ne spava sa mnom, to me ubija. Kad osetim da će neko da mi zabije nož u leđa i ja sam svestan toga - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga