AKTUELNO

Voli da priča na ovu temu!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", ugostila je i ove subote u svom studiju dobro poznate dame sa domaće javne scene, među kojima su se našle bivša učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški, pevačice Mia Borisavljević, Vesna Đogani, Biljana Jevtić, kao i ministarka bez portfelja, Slavica Đukić Dejanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina se obradovala kada ju je Sanja Marinković pitala da prokomentariše aktuelni ljubavni trougao u "Zadruzi".

Ja volim na ovu temu da pričam, pogotovu što sam provela neko vreme sa Dalilom i Dejanom unutra. Znam koliko je Dalila svima generalno držala predavanja, moralisala, vređala, da bi na kraju svoj broj prodala za samo deset dana rijalitija. Ostavila je svog muža koji joj je, naočigled svih nas, bio sve na svetu. Žao mi je Dejana, ali mislim da je ovo za njega velika životna škola, i treba da shvati da će sada imati samo da se vrati svojoj porodici, svojoj majci... On je odnos sa roditeljima apsolutno zapostavio zbog žene koja je njegovu majku vređala i svašta joj govorila, i na kraju ona završi sa osobom koja niti vrednuje i ceni sebe, ni svoju porodicu, a kamoli žene - priča bivša zadrugarka u jednom dahu, pa dodaje:
On jeste bio moj bivši partner, ali ja sam bila šokirala kada sam sve to gledala, nisam mogla da verujem - kaže Mina u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Filip Car

#Mina Vrbaški