AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Počela su još jedna "Pitanja novinara". Voditeljka Ivana Šopić se obratila zadrugarima, a onda je novinar i voditelj Darko Tanasijević postavio pitanje Marku Đedoviću:

Da li ovako izgleda kada se ugasi ljubav - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, samo se traži model kako da se prekine, sve se ugasilo, nešto drugo se rodilo, svako gleda sebe da zaštiti i pomogne sebi. Dalili su prestale emocije prema Dejanu. Ja nju razumem, ne može preko noći da se ugasi i prestane. Ta vrsta emocija prema njemu je prestala i to je jasno kao dan. Ja ću reći sve što oni ne mogu da prevale preko usta. Ja ne podržavam Dejanove reakcije, on gubi nešto što smatra životnom ljubavlju. Ugasile se emocije, Dalili se javile nove. To je jasno. Pitao sam Matoru, oni su u "Zadruzi 3" isijavali nezadovoljstvom. Matoru sam pitao da li je ona stvarno ovakva, rekla mi je da je ona ono. To je ona. Takva je i bolje je po mom mišljenju i ona i on. Ne znam ko je njima obećao da će u životu biti lako. Što ovo, što ono. Mnogo sam manje tolerantan na ljudsku glupost u ovoj sezoni, ali biće prilike da pričam o tome. Ne treba da se vodimo tuđim mišljenjem i da budemo na silu sa nekom. Ako nestane partnerske ljubavi, bolje se odmah rastavi, malo plačeš, pa nađeš novu ljubav. Između Dalile i Cara puca emocije, puca sve - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je ona kada su oni zajedno - pitao je Darko.
Super, proradi joj empatija prema Dejanu,pa prema Caru, ima poletnu energiju kada je sa Carem - rekao je Marko.

Darko je reč dao Stefanu Kariću:

Iznenadila me, priča kako joj je lepo, a onda kaže kako Dejan i Sandra ne razdvajaju ruke. Ne podržavam to što hoće da prebaci Dejanu. Svi znamo da je ona definitivno odlučila da stavi tačku na svoj brak i opet prva prebacuje da je prvi pokrenuo sa burmom i to. Možda je njoj u cilju da mu se ona zgadi. Šokirao sam se kada sam video da ga grli sada. Sviđa mi se kakav je Dejan sada, a i Dalila je srećna i nasmejana. Oni su meni ovakli lepi, sviđaju mi se. Bolje je reći pošteno šta se dešava, biće još osam ipo meseci ovde - ispričao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Marko Đedović

#Stefan Karić

#Zadrugari