AKTUELNO

Tenzično!

Pre nego što je odabrala svoje tri najperfidnije osobe, Tara Simov je odlučila da odgovori Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja prvo hoću da odgovorim Mensuru, ako nešto nisam, nisam perfidna. Iskrena sam, direktna. Prićaš da radim nešto da dobijem simpatije naroda. Ti si u "Zadruzi 3" bio u toksičnoj vezi, ostajao u toj vezi... - krenula je Tara.
Da li se ti to pravdaš? - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitao si dve i po knjige, kupio Hari Poter naočare i misliš da si proširio vokabular. Koristio si svoju vezu sa Minom da ispadneš žrtva, sada to koristiš ovde isto. Ostaješ u odnosu koji ne pokazaju ništa lepo. Odgovorila sam ti. Prvo ću navesti Dina Dizdarevića. Upoznala sam ga napolju, dok sam bila napolju, ovde me je povredio, rekao da sam loša. Nakon ulaska mog počeo je da mi pokazuje pažnju, uhvatila sam ga u 10 laži. Marijani si pričao da ćeš da je čekaš, igrao si dvostruku igru, to si i meni rekao. Ubeđuješ devojku da ja lažem, a rekao si da nemaš želudac da imaš s*ks sa njom. Druga osoba je Marijana, mota se oko dečka bivše drugarice, na sve to ovo što radi sa Dinom. Treća osoba je Irma, smatram je pametnom. Hvali me da bi dobila poverenje - govorila je Tara.
Ako je neko perfidan, to si ti. Malo, malo, pa uvališ. Ja sam ti se izvinila, svoje greške priznajem - dodala je Irma.
Uhvatila me je na foru da joj ispričam neke stvari. Ona je napolju pričala da sam dno ženskog roda, narkomanka... Tada ju je moj dečko Nenad pratio na Instagramu, pa ju je otpratio kad je video šta priča. Kad smo imali onu raspravu sa kačketom, ona je krenula da navodi te stvari, da sam ljubomorna na Nenada. Iskoristila me je na foru, da joj kažem neke stvari - nastavila je Simova.
Ti si mene na hranu krenula da hvatam. Srce me je zabolelo kad sam te uvredila, ti si mi nakon toga hinjski prišla - nadovezala se Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da dodam još jednu rečenicu što se tiče Mensura, svako izlaganje koristi da podbode osobe sa kojima ima konflikt. Tako da, to bih navela kao najveći primer Matoru, to je radio i u "Zadruzi 3", bolje da ustaneš i kažeš direktno, nego sa tim glupim rijaliti forama zastarelim. April, voli te majka - završila je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.