AKTUELNO

Tenzično!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju svađu Anđele Đuričić i Mateje Matijevića. Ovom prilikom, reče je dobila Anđela:

Ja ne znam o kome pričamo. To je bila zajebancija. Ani sam prvo rekla da ode da mu kaže da plačem u garderoberu. On je shvatio da je to sprdnja. Ana je došla sa idejom da ga sprdamo opet - rekla je Anđela, na šta se ubacila Sandra Rešić i rekla:
Kako ti ovo deluje sve, možemo li da čujemo tvoj komentar? - pitao je Milan Marka Osmakčića, na šta je on odgovorio:
Malo sam gledao klip. Ne znam šta se nisu a šta su se dogovorili - rekao je Osmakčić

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ovo namerno uradila, dogovorili smo se sve ovo. Rekla mi je da odem i da mukažem da plače u garderoberu - rekla je Spasojevićeva.
Da li je tebi normalno da Ana Spasojević radi ove stvari vezi Matejinoj? - pitao je Milan Matoru, na šta je ona odgovorila:
Rekla sam joj da joj to ne treba. Da je meni poslala, oterala bih je. Može Ana da kaže šta hoće, ja nisam tada izljubomirsala na tebe nego sam htela da neko sa kim sam flertovala, bude iskren. Ne može Ana da ide da prenosi, kad se i dalje loži na Mateju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon kratke svađe, Matora je besno ustala i odbrusila Ani Spasojević:

Naravno da mogu to da kažem, kad se ložiš na Mateju - dodala je Matora, pa je reč dobila Dalila Dragojević:
Došla sam do teorije da je Anđela prenela informaciju o Franovom poljupcu, da bi rastavila njih dvojicu. Anđela nije trebala da kaže kako imaju ozbiljan problem. Druga stvar, pristajati na igrice, to njoj ne treba. To se zna kako je bio na početku veze sa Tarom. Pucalo je sve od emocija. Uzmi u obzir koliko se Tara trudila da bude u vezi sa tobom. Nikad se nije bunio kad je Tara išla za njim - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč su dobili DIno Dizdarević i Marko Janjušević Janjuš koji su takođe prokomentarisali njihovu vezu i proteklo dešavanje na žurci.

Meni se Tara uopšte nije sviđala, odbijao sam tu vezu. Meni je bitno da je između nas okej, a šta će oni da kažu ne intresuje me - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N. Ž.

#Anđela Đuričić

#Dalila Dragojević

#Mateja Matijević