AKTUELNO

Burna noć je za nama!

Sinoć se u "Zadruzi" odigrala emisija "Gledanje snimaka", koju je vodio voditelj Milan Milošević. Međutim, pred sam početak emisije, Milan je zadrugarima pročitao novo pismo Velikog šefa o specijalnom zadatku. Milošević je obavestio dobro poznate parove koje je publika odabrala da će do kraja zadatka za svoje partnere biti vezani lisicama, koje će smeti da skidaju samo u slučaju kada idu do toaleta.

Samo od njih zavisi da li će nedeljni zadatak biti uspešan, a nekome će se na kraju ispuniti želja koju je ispisao i ubacio u kovčeg sa tajnama.

Prvi snimak koji je prikazan bila je situacija iz kreveta bračnog para Dragojević, kad su između sebe postavili barikade od jastuka. Dejan nije želeo mnogo da komentariše, već je istakao da ga Dalila više i ne zanima zbog celokupne situacije sa Carem.

Zadrugari su komentarisali ovaj odnos, a Dejan je ušao u žestok sukob sa Miljanom, koga je ona nazvala bezobraznim. Dejan joj je pomenuo majku i grad Bar, a Kulićeva mu je zamerila što u sve meša porodice. Sa druge strane, Dalila se izvinila Miljana zbog svega izgovorenog proteklih dana, a Kulićeva je uzvratila istom merom.

Veliku polemiku izazvao je i klip na kom se vidi kako Dejan poliva Dalilu vodom, a zatim i klip gde Dragojević igra na žurki, a pre toga je bio tužan. Mnogi su osudili Dejana zbog promena raspoloženja i kontradiktornih ponašanja, ali ne i Sandra Rešić, koja je stala u njegovu odbranu.

Njen život, njena stvar, ali isto tako nemojmo da osuđujemo i njega. Normalno je da je ljubomoran, pa mora da je to ljubomora. Normalno je da jesi ljubomoran, to je žena za koju si rekao da ti je život. Ne dovodi neko u pitanje šta će ona da uradi. Gubiš ženu koju voliš, tebi se duša raspala. Kakva ironija, koji kur*c, ustani i kaži svima pi**a vam materina i ćao. - rekla je Sandra.

Irma Sejranić je sa druge strane stala u odbranu bivše drugarice Dalile, te istakla da ju je i ranije upozoravala na Dejana i predlagala joj da ga testira. Miki Đuričić smatra da je Dejan pametniji od 90% kuće i ne osporava mu pravo na reakciju, ali smatra da se samo pravi da ne vidi šta se zaista dešava između njegove supruge i Cara.

Prilog koji je izazvao muk u Beloj kući bila je kompilacija atmosfere iz izolace. Zadrugari su dobili priliku da vide delić dešavanja, a i samo taj delić ih je naveo da zaključe da su se Dalila i Car zaljubili jedno u drugo.

Dejan sa druge strane nije želeo da komentariše, da bi nekoliko minuta kasnije rekao da ga situacija ne interesuje i Dalilu je nazvao svojom bivšom ženom.

Dalila i Car su sve vreme bili vezani lisicama, kako su jedan od parova koji je publika odabrala za ovonedeljni zadatak. Njih dvoje su koristili priliku kad ih niko ne gleda, pa su se nekoliko puta držali za ruke.

Miljani Kulić nije bilo svejedno kad je videla klip sa žurke gde Zola strastveno pleše sa Deniz Dejm, koju je ljubio po vratu i uhvatio za grudi, iako je Kulićevoj rekao da se to nije desilo. Ona je istakla da u njega nema poverenja, dok je on sve vreme pokušavao da spusti loptu. Zadrugari su posavetovali Zolu da ga ne prevari Miljanina trudnoca, te da smatra da je od danas na testu kod nje.

Odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića bio je sledeći na tapetu. Zadrugari su zaključili da, iako izgleda kao da Mensur nameće Milici autoritet, zapravo ona njega vrti oko malog prsta i manipuliše.

Marko Osmakčić je imao drugu teoriju. On je smatrao da se Mensur samo predstavlja kao fin momak koji prelazi preko svega Milici, kako bi "pokupio simpatije" naroda i osvojio prvo mesto.

Kad je na red došao klip Marka i Marijane Zonjić, koji se bazirao na svađama zbog Janjuša, Mensur je uzvratio Marku, nazvao ga nedefinisanom ličnošću i izbio je sukob između dvojice zadrugara.

Janjuš je pred svima razotkrio Marijanine emocije, te rekao da ih ona gaji samo prema njemu, dok Marka koristi da ga napravi ljubomornim.

Mensur je ušao u još jedan okršaj, ovog puta sa Zolom, a sve nakon što je saznao kako ga Čolić ogovara sa Osmakčićem. Kulićeva je branila svog dečka, koji je rekao da se ne boji Ajdarpašićevih pretnji.

Zadrugari su videli i prisan odnos Milane Mime Šarac i oženjenog Nikole Grujića nakon žurke, zbog čega su osuli žestoku paljbu po njemu, a najžešća je bila njegova svastika Viktorija Mitrović, koja je osudila svog zeta.

Tara Simov i Mateja Matijević su ponosno istakla da između njih ne vlada negativna energija, te da će povesti razgovor kojim će rešiti probleme koji su ostali.

Odnos Marka i Marijane ponovo je bio tema, a kad je Osmakčić shvatio da i dalje postoje emocije između Janjuša i Marijane, bivšem košarkašu je obećao da će biti sa Majom Marinković, ukoliko ona uđe u Zadrugu.

Pred sam kraj emisije iz čista mira su se posvađale Aleksandra Kostadinović i Lorna Pratnemer, a obezbeđenje je moralo da ih razdvaja.

Takođe je došlo i do okršaja između glumca i Matora, jer je ona došla da se suoči sa njim pošto je saznala da ju je vređao.

Tenzija se malo smirila kad je Veliki šef poslao parovima pice.

Dalila i Car su jedva čekali da se vrate u izolaciju, gde su spojili dušeke. Vezani lisicama, bili su nikad prisniji, a Car ju je obasipao pažnjom i dodirima.

Izgleda da je palo i do prvog poljupca, kad je Car svoju glavu približio Dalilinoj, a obe sakrio svojom rukom od kamera.

U spavaćoj sobi su se prvi put posle "Zadruge 3" u spojenim krevetima jedno do drugog našli Tara i Mateja, koji su takođe jedan od parova u ovom zadataku.

Lisice nisu sprečile Milicu i Mensura da imaju s*ks kao i skoro svakog jutra kad se zadrugari uspavaju.

Autor: M. P.