AKTUELNO

Burna noć.

Noć iza nas počela je sa prvim "Nominacijama" u petoj sezon Zadruge. Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, a zadrugari su birali između Marka Osmakčića i Stanije Dobrojević, koje je ovonedeljni vođa, Lepi Mića, postavio za potrčke.

Emisija je počela burno od samog starta, a izlaganje Dejana Dragojevića izazvalo je neviđeni sukob sa Stanijom Dobrojević u koji su se umešali i Dalila Dragojević i Marko Osmakčić.

Ja tvog dečka neću vređati, ali, Marko, imaš ovakvu pored sebe, znam da ti nije prijatno. U kom striptiz klubu si radila u Americi? Ja ulazim ovde da raskrinkam takve kao ti, ne izlazim zbog operacija, a da zapravo širim noge po Americi - rekla je Dalila.

Izlaganje Dalile i Dejana Dragojevića, kao i sukob sa Stanijom i Markom, dostaje uticalo na sam tok nominacija, pa su se i zadrugari podelili i tokom izlaganja zauzimali strane. Usledio je okršaj Irme Sejranić sa Dalilom, zbog odbrane Stanije. Nakon toga usledia je još jedna žučna rasprava i to između Irme i Marijane Zonjić.

Filip Car prednost je dao Staniji Dobrojević, a u izolaciju poslao je Marka.

Mislim da si dobar za rijaliti, izdvojio si se među novim momcima i imaš kod devojaka prolaz. Ja sam prošle godine krenuo kao ti. Mislim da tebe tek čeka devojka sa kojom ćeš biti. Moram poslati tebe dajem prednost Staniji, prvi razlog jer je žensko, drugi jer sam je pre upoznao i treći jer je Majina drugarica - izjavio je Filip.

U toku reklama Dalila i Dejan Dragojević nastavili su svađu sa MC Damirom, koja je započeta tokom nominacija, jer je on zauzeo Stanijinu stranu i napao bračni par.

Ti si izneo da si video Staniju šta je radila po kafićima i da je jela kobasicu - rekao je Dejan.

Zadrugari su doneli svoj sud i izglasali da Marko Osmakčić ide u izolaciju. Voditelj Milan Milošević podigao je Sandru Todić, Milicu Velemir, Davora Lazića i Lornu Pratnemer, a onda saopštio da je ove nedelje najmanje sms glasova imala Sandra i da su gledaoci odlučili da ona ide u duel sa Markom.

Kad su završene "Nominacije", Veliki šef poslao je iznenađenje zadrugarima i na adresu Bele kuće stigle su pice, a oni su momentalno pujurili, kako bi što pre razdelili nagradu.

Marijana Zonjić i Marko Janjušević sve više vremena provode zajedno, a nakon emisije zadrugarka mu je održala lekiciju sa kim sve Janjuš može da se družui, a onda je usledilo i ljubomorisanje, zbog njegovog odnosa sa Milanom Šarac Mimom.

Mima, dolazim - rekao je on.
Hajde, ideš kod druga! Čeka te! Budalom me praviš - našalila se Marijana.

Usledio je i prvi raskid pete sezone najgledanijeg rijalitija. Naime, Stefan Mihić i Mia Jovanović okončali su vezu, a sukob je nastao zbog Baneta Čolaka.

Ja sam normalan momak, nemoj da mi se smeješ u facu, ako hoćeš da završiš sa nekim u krevetu večeras slobodno. Zamolio bih te da me ne ismejavaš da mi se ne smeješ u facu - govorio je Stefan.
Pričaćemo sutra - odgovorila mu je Mia, na šta joj je Stefan odbrusio:
Nećemo pričati, završili smo. Evo ti ruka, ja sam normalan dečko, ne budi cinična. Ja ne volim da neko prema kome sam ok da me ismejava. Provodiš 15 sati sa nekim drugim. Zašto nećeš da sediš pored mene - jadao se Stefan, pa dodao:
Znaš li šta je posledica? Bane Čolak! Reći ću mu kad dođe vreme za to,bila si konstantno sa njim. Ti si moja devojka, htela da budeš. Hoću sa tobom da završim. To što ti radiš je katastrofa. Pričao sam 4 puta sa tobom i 4 puta nemaš poštovanje. Boli me što sam bio fer prema tebi a ti se meni smeješ.

Autor: A. N.

#Zadruga