AKTUELNO

Definitivni kraj!?

Zadrugari su nastavili da komentarišu ljubavni klip Dalile Dragojević i Filipa Cara. Sledeći je reč dobila Sandra Rešić:

Ne mogu da verujem da nema komentar. Mi pričamo sve isto u krug kad ustanemo. Ona vrlo lepo, tačno, jasno i precizno govori šta misli. Kada se Ša smuvao sa Tarom, mi smo gledali njihovo muvanje kroz mesece, pa smo pogledali poljubac. Ša je ustao, iako je Tara bila direktna, i rekao da ništa nije kontkretno na klipu. Ona njega nije takla, nisu se ni zagrlili. On je rekao da ne zna što ga je žena ostavila. Dalila je rekla šta je htela, ali će njemu doći i glavu pa će valjda reći - rekla je Sandra.

Mensur Ajdarpašić je ustao i postavio pitanje Dalili:

Voliš li ti Dejana - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim ga i imam emociju, i stalo mi je do njega - rekla je Dalila.
Ovo što radi je onda njena sramota. Kako može da te ne voli a da te poštuje, to je nerealno. Što onda to radi, kakva je to onda osoba. Kako ga bre voli kao čoveka, a ne poštuje ga - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, mnogo zadrugara je ustalo i komentarisalo ovu situaciju, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Dalila je ravnodušna, najgore je da ti se to dogodi. Ona nema emocija -rekla je Miljana.

Bane Čolak je sledeći komentarisao:

On je više rekao tim nekim postupcima nego da je ustao i govorio. Samo njegovo ponašanje i tim nekim gestovima je pokazao koliko je lagan. Prvi put sad čujem od Dejana da je rekao bivša žena. Smatram da Dejan želi da pobedi u sebi to sve. Prvo je napravio skandal, pa je bio treći u kupovini...Ja to gledam kroz moje neko ponašanje i bitisanje u rijalitiju. Ja kad sam doživljavao nije mi bilo ni do čega, ni do radija, ništa me od toga nije zanimalo. Nisam hteo da živim. Bilo mi je čudan taj haos u Rajskom Vrtu i posle kupovina. Jasno mi je na osnovu klipa, da su zaljubljeni. Ja nikoga ne osuđujem, samo komentarišem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj video je meni predivan, tu se vidi moja sreća, da sam ispunjena i ostalo. Šta će ljudi da kažu, niti sam planirala šta ću da radim u izolaciji. Ja sam spremna na sve, čak sam i od prvog dana rekla da sam kriva. Naravno da sam spremna da će me osuditi, to je to, ja sam ja - rekla je Dalila.
Dalila je udata žena i nije uradila na ovim klipovima što ne treba. Kad dođe do prelaska granice, ja ću uvek reći. Ona ništa nije radila konkretno i nemaš za šta da se uhvatiš ovde. Ona da je super sa Dejanom i da se tako druži sa nekima kao i sa Filipom, niko ovo ne bi ni komentarisao - nastavio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sve rekla svojim izalganjem. Ovde će da ustanu i da je vređaju, ali je svojom izjavom rekla sve. Rekla je kroz neke reči da joj najviše prija Filip i da je sa njim srećna - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić