AKTUELNO

Da li ovo znači pauza ili kraj?

U toku je radio-emisija "Amnezija", čiji su domaćini Sandra Rešić i Bane Čolak. Dalila i Dejan Dragojević su se našli u dnevnoj sobi i konačno progovorili o svemu.

Misliš da ja nisam hteo da te zagrlim - rekao je Dejan.
Ne znam nisam videla, nisi ni prišao. Kada sam te posmatrala, ti brate kao pušten sa lanca, kao da sam te ja u nečemu sputavala. Mene pitaju ljudi jel sve okej, kažu da te nisu videli takvog. Naravno da ću da plačem. Ne mogu više da razmišljam ko će šta da radi i ko će šta da misli. Ako će biti lupanje način rešenja problema - pričala je Dalila.
Nije to rešenje, samo mi se skupilo - odgovorio je Dragojević.
Pokazaće se vremenom šta je i kako. Evo i ona šta lupeta da je kolaletarna šteta, tako će se i za njega pokazati - rekla je Dalila.
Neće se pokazati ako njemu bude prijala ta priča - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma jok, biće to u redu. On je normalan momak, rekao je da jedino može sa mnom da priča. Šta da radim ja sada da se ubijem? - rekla je Dalila.
Ja samo neću da mene neko spušta - dodao je Dejan.
Mene si ti najviše spustio, upao kao terorista, sa krvavim očima, ne znam šta ti to znači - govorila je Dalila.
To što me Sandra pitala za koleno da me je Filip mazio je notorna glupost. Nije mi dotakao nego pipnuo i rekao hladno ti je, kakvo maženje, neću da se pravdam više nikom. Možda je najpametnije da svako radi šta želi i kako oseća, da bude neka pauza, oram da se saberem - nastavila je.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga