AKTUELNO

Klupko se odmotava!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je postavio pitanje Dejanu Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što je Car rekao da bi odavno na tvom mestu potpisao razvod? - pročitao je Milan pitanje.
Neka potpiše. Pre on može da potpiše papire nego ja, ne interesuje me. Evo ja vam sad kažem, ne interesuje me ništa više, neću više komentarisati i pričati, stavljam tačku na sve - odgovorio je Dejan.
Pa da, iskreno sam pričao, ne znam dve žene i dva momka koji bi se nalazili u ovakvoj situaciji. Neću okolišati, on je iz dana u dan neuračunljiviji. Bio je na početku miran jako, bio je sa nekim pt godina, normalno je. Uzimao je krivicu na sebe, probao je da prebaci sve na sebe, probao je da ćuti probao je sve. Pitanje je momenta kada će se nešto desiti, ja mogu predvideti neke situacije, pitanje je kada će nasrnuti na mene i ona je*iga - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stavio tačku i veruj mi proću pored tebe bez problema, totalno me ništa ne interesuje - dodao je Dejan.
Ona isto balansira, oboje su nezadiviljni. Ne može se ostati u braku preko besa ako nešto ne funkcioniše. Njene reakcije njega ne zadovoljavaju, a ni obrnuto. Ne bih se ja upustio da uđem u sukob sa njim, mogu se odmaknuti. Ne znam kome je gore ovde iskreno. Ali vidim da njemu nije dobro. Da se nalazim u njegovoj situaciji, ja bih potpisao - dodao je Car.
Od mene više nema ni komentara i reakcije i stavljam tačku. Za nju više neću reći ni loše ni dobro - dodao je Dragojević.
Ljudi se razvode i to je prirodno. Nije mu ona ćerka. Ne bih ja ovo sebi mogao da dozvolim. Ona kad vidi njega promeni totalno raspoloženje i lični opis, a to se dešava i obrnuto. Da su moji roditelji, pa rekao bih razvedite se. Nikada ne bih zarad papira ili parčeta zemlje živeo nesrećno. On je pametan, lep, zgodan, da se on oseća loše i da živi u okovima, meni to nije normalno. Biti sa nekim nesrećan, nije normalno - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Dejan nije hteo da se pomiri sa činjenicom da se nešto dešava, mislim da on to oseća. I meni se dešavalo da gledam istinu a verujem u laž. Želim da bude srećma, zaista neka radi kako želi. Svi mi vidimo da se nešto dešava, on pokušava da je vrati na pogrešan način. Vidimo sve - govorila je Matora.
Dejan mora da nađe svoju sreću, pa makar bilo da igra sa nama basket. Mora da krene dalje. Dalilu niko ne poznaje Dejan, on tačno zna zašto je ona bacila tu kutiju. Ako je jedan partner nesrećan nema tu više svrhe. Ne može se biti nasilno sa nekim u braku. Mora da nađe svoj smisao, večeras je skapirao sve. Zna da je ljubomorna na Maju i da je zato bacila kutiju - rekao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga