AKTUELNO

Raspoložen!

U toku je porodični sastanak na kome zadrugari biraju najuobraženijeg zadrugara i zadrukarku. Sledeći je svoje mišljenje izneo Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Poštovanje svima. Počećemo od iskrene uobraženosti. Postoji foliranje, kao i drskost, nevaspitanje i bezobrazluk. Sada da vas naučim kroz primere. Što se tiče Janjuša, kada je rekao da će dići noge, toje nevasitanje i bezobrazluk. Zna se šta je karakterna osobina. Što se tiče primera muških i ženskih primera, sa velikom zaslugom i stavom ima Aleksandra Subotić. Što se tiče negativne strane, to je Martina jer je veliki folirant. Što se tiče drskosti, pogrešili ste jako jer se ona samo gradi, a jako je dobra, to je Anđela. Pozitivna uobraženost i nadmenost u pozitivnom smislu, ima pokriće iza toga je Karić, bira društvo, ljude, vreme. Mislim da je to velika vrlina. Što se tiče drskosti jedini momak izuzetno drzak i otrest je Pele, nije uobražen, ali otresit jeste, valjda i zbog sporta kojim se bavi. Bezobrazluk i nepoštovanje je Car, koji dolazi na sastanak kad želi a ne kad treba - govorio je Stefan.
Lažna uobraženost je definitivno Mensur - dodao je Mihić.
Hoćeš opet da te bacim u jezero? - viknuo je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad me nema ja uvek sve pratim. Svi koji ste me naveli za uobraženu ličnost, us*aću vam se u život svima - nasmejao se Filip.
Imam bolest koncentracije, to svi znaju, imam sam sa sobom probleme i ne mogu sedeti mirno i imati koncentraciju, to ćete videti kroz boravak - naveo je Car.
Bio si u zatvoru, kako si se tamo ponašao? - pitao je Mića.
Imao sam ozbiljan problem, nikad namešten krevet, nikad budan, nikad disciplinovan - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si svestan da si dobar za ovaj projekat, pa se ponašaš opušteno i kako hoćeš. Ti si samo sveži primer ali nisi jedini - dodaoje Mića.
Ja bih naveo Mensura za tu osobu. Sam je izabrao kako će da se ponaša ovde, za žensku osobu bih naveo Mimu, zbog komentara da se ne druži sa ružnim osobama - dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga