AKTUELNO

Nije štedela reči!

Vest da je Kenan Tahirović nasrnuo na Rialdu Karahasanović odjeknula je kao bomba pre nekoliko dana. Pevačica je potom dala izjavu za naš portal, gde je potvrdila ovu priču, nakon čega je usledio javni rat i prepucavanje Rialde i Kenana putem Instagrama. Tahirović je optužio Rialdu da laže, posle čega je ona okačila sliku svoje pocepane usne. U nastavku ovog teksta možete pronaći linkove nekoliko vesti o ovom nemilom događaju.

Foto: Pink.rs

Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Erminom Pašović, bivšom zadrugarkom koja je u Beloj kući bila bliska i sa Rialdom i sa Kenanom. Pašovićeva je oštro osudila Kenana i stala na Rialdinu stranu.

Foto: TV Pink Printscreen1

Šta da kažem... Ne iznenađuje me ništa kad je mogao da glumi 10 meseci i skriva svoju ličnost... To je njegov sklop i njegov karakter - započela je Ermina, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Skontala sam ja mnoge stvari još unutra, ali sam ćutala. Jer su ljudi jedva čekali da ja nešto kažem, da me nagaze. Sve moje sumnje su mi se napolju potvrdile. Po mom mišljenju, on je najproračunatija i najkoristoljubivija osoba ikada, a pritom je i nasilnik. Fuj, jedno divno gospoče... - zaključila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Rialda Karahasanović