AKTUELNO

Pevač je jedva izvukao živu glavu, a ovogodišnje letovanje na crnogorskom primorju ostaće mu u lošem sećanju.

Za popularnog mladog folk pevača Ljubu Perućicu letovanje u Crnoj Gori moglo je da se završi kobno!

Naime, kako saznajemo, Perućica je pre nekoliko nedelja boravio na crnogorskom primorju sa društvom, a vožnja vodenog skutera po buri zamalo ga je koštala života.

Ljuba obožava vodene skutere i stalno ih vozi kada je na moru. Ovog puta upustio se u vožnju po buri, a ta vožnja mogla je da se završi kobno. Krenuo je sam i uhvatili su ga ogromni talasi. Ni mi ne znamo kako se izborio sa njima. Kad je stigao na obalu bio je prestravljen, nije mogao da dođe sebi od šoka. Pa zamislite da ste daleko od obale, a ogromni talasi vas zapljuskuju sa svih strana. Dobro je prošao, ali je navukao trauma od vožnje skutera na vodu po moru, pa mu je sada sigurnije da vozi na reci - kaže za Pink.rs pevačev blizak prijatelj.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE BOLJI FRAJER OD PEVAČA? Ovako izgleda BRAT Ljube Perućice!

Kako bismo proverili informaciju do koje smo došli, kontaktirali smo pevača koji nam je naša saznanja i potvrdio.

Nisam znao da je bura i da će me zadestiti ogromni talasi. Vozio sam skuter po talasima, pokušavao da se izborim s njima, a nisam znao šta me čeka. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Ne mogu da kažem da se nisam uplašio za svoj život, bilo je jezivo! Mogao sam da nestanem u moru. U tim trenucima sam samo razmišljao o svojoj porodici i prvo što sam uradio kada sam se dokopao mobilnog telefona i obale, jeste da sam ih odmah pozvao - rekao je pevač za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Letovanje

#Ljuba Perućica

#Smrt

#pevač

'