AKTUELNO

Podržava ga u svemu!

Bivši zadrugar Stefan Kandić, poznatiji kao Kendi, sada voditelj emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji, oglasio se za naš portal i tom prilikom je prokomentarisao dešavanja od samog početka rijalitija, u kojim je glavni akter njegov dobar drug, a učesnik ove, ponovo najgledanije, pete sezone rijalitija Zadruga, Mateja Matijević.

Foto: Instagram.com/@thecandyo

On je na pitanje kako komentariše učešće Matejino od samog početka pa do danas, imao da kaže:

Mateja se ove sezone super snašao, pre svega mi je drago što je jako kreativan, u svojim scenama koje sam kreira aktivira i druge ljude i imamo nešto što je ljudima zanimljivo u rijalitiju. Pored svih sukoba koji se dešavaju tamo svakodenevno, tek je prošao prvi mesec, tako da verujem da nas u narednom periodu tek očekuje ono najzanimljivje - rekao je Kendi.

Kada je reč o Matejinom nastupu na Zadrugoviziji, oko kojeg se digla velika prašina i koji su mnogi nahvalili, Kendi je imao doda:

Foto: Instagram.com/@thecandyo

Iskreno, ne iz razloga što je on u pitanju, ali je u top 3 nastupa, ako ne i najbolji na svim zadrugovizijama koje su do sada bile organizovane. To je bila ta energija koja je razmrdala sve, žao mi je što nije uzeo nagradu, ali mu ostaje nastup sa kojim će se ponosti celi život. Voleo bih da sam bio deo toga - dodao je Stefan.

Podsećanja radi, Mateja na prvoj Zadrugoviziji u ovoj petoj sezoni, nastupio u grupi koju su činili: Sandi Kojić, on i Nevena Savić, a uz zajednički dogovor nastupili su uz pesmu ovogodišnjeg pobednika na Eurosongu Maneskin-a ''Zitti E Buoni'', a kako je nastup izgledao, prenosimo vam u celosti u nastavku ovog teksta:

Kada smo ga pitali za Matejinu bivšu devojku Anđelu Đuričić, sa kojom je stupio u vezu u rijalitiju, gde ju je i upoznao, pa su ubrzo nakon toga i prekinuli taj ljubavni odnos, Kendi je prokomentarisao:

Anđela mi izgleda kao da je dobra devojka i znao sam odmah da će ga privući fizički, međutim dalje od toga se izgleda nije desilo ništa. Takav je on ne voli kada je sve dobro i čim nešto nije dobro znači dobro je. Mislim da se neće pomiriti jer on je, mislim i dalje na nekom drugom mestu - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li je, po njegovom mišljenju, Mateja bolji kao ''solo igrač'' ili dok je sa nekim u vezi u rijalitiju, Kendi, kao neko ko ga vrlo dobro poznaje, dodao:

Njemu bi bilo lakše kao solo igraču, jer koliko god da je dobro imati nekog tu za tebe, toliko je to u rijalitiju teško. Međutim, za rijalitije je mnogo zanimljivije gledati ga u bilo kakvoj vezi - nastavio je Kendi za portal Pink.rs.

Foto: Instagram.com/@thecandyo

S obzirom da je u ''Zadrugu 5'' ušla kontraverzna Tara Simov i na samom ulasku u Belu kuću pružila ruku svim zadrugarima, pa ujedno i Mateji, bez obzira na njihov odnos i na to što je Matijević nju tužio, pitali smo Kendija da li misli da njih dvoje mogu da se pomire, iako je sinoć Mateja izjavio kako ne oseća ništa osim besa prema njoj,na šta je on odgovorio:

Tarin ulazak je pun pogodak, jer ona ja ta koju gledaš i nikada ne znaš šta će uraditi u sledećem trenutku, tako da sa sva tri ulaska koja su se desila rijaliti dobija drugačiji oblik. Ponoviću da mislim da je i dalje mislima na drugom mestu, ali ovaj rijaliti traje još 9 meseci, onu su tu proveli celu svoju vezu i sve će ih podsećati na to. Osuđeni su jedno na drugo, pa je onda sve moguće i da se ponovo probudi sve što su osećali nekad - odgovorio je Kendi.

Za sam kraj intervjua dotakli smo se njegovog odnosa sa Tarom i prvog i najčuvenijeg ''rijaliti odeljenja III2'', pa je on na sve to imao da doda:

III-2 je opstalo bez i jedne jedine svađe od prvog dana kada smo se upoznali, i cela muška ekipa funkcioniše super, međutim Tara se naljutila na Pandu i mene zbog šala koje smo pričali u emisiji na njen račun. Takođe, njene česte prozivke upućene Mateji su nešto što nikom od nas nije prijalo za slušanje. Ona i ja smo se sreli tokom žurke za kraj zadruge i tu kratko popričali, međutim naš odnos nismo izgladili - zaključio je Kendi, ekskluzivno za naš portal.

Foto: Instagram.com/@thecandyo

Autor: N.Ž.

#Mateja Matijević

#stefan kandić kendi