AKTUELNO

Vreme je da istina ispliva na videlo!

Još jedna subota rezervisana je za kontraverznu emisiju u kojoj sve maske padaju, a to su ''Pitanja novinara'', ali je ova po svemu bila subota za isticanje. Naime, na početku večeri, na velelepno imanje u Šimanovcima uslelilo se čak troje novih zadrugara.

Prvi koji je ušao bio je Marko Đedović. On je u svom intervjuu sa Dušicom Jakovljević i ostalim predstavnicima sedme sile u studiju ukratko prokomentarisao aktuelna dešavanja u ''Zadruzi 5''. Ubrzo nakon toga, Dušica je poslala Marka na imanje, a kad je pristigao, Fran Pujas nije krio svoje iznenađenje što je on ušao.

Kako ti deluje cela priča Dalila i Dejan i njene simpatije? - pitala je voditeljka.
Više nisu simaptije. Tek sad provaljujem koliko ja unutra ništa nisam video. Dalila mi deluje više zaljubljeno. On jeste zaljubljen, ali je ona odlepila. Ja znam Dalilu kad je zaljubljena, sećam se Stefana Karića. Ona voli takvu vrstu odnosa, očiglednoje. Dejan je previše mlak za nju. Kad je Car nju opsovao bio sam ubeđen da će se još više zaljubiti, tako je i bilo. Ona je njega gađala, ona takvu vrstu odnosa voli - pričao je Marko.

Sledeći zadrugar koji će, svojim prisustvom i oštrim jezikom, krasiti Belu kuću i ceo Imaginarijum, bila je Tara Simov. Ona se osvrnula na svoj odnos sa Matejom Matijevićem i Nenadom Aleksićem Ša, ali se u intervjuu osvrnula i na učešće većine zadrugara, što je i prokomentarisala. Tara se ubrzo nakon odgovaranja na pitanja novinara u studiju, uputila ka imanju. Tom prilikom, ona je prišla i pružila ruku svim ukućanima, pa čak i Mateji sa kojim nije ostala u dobrim odnosima posle ''Zadruge 3'', s obzirom na to da je u toj sezoni uplovila u vezu sa njim i prekinula je.

Mateja, da li je srce počelo ubzano da kuca? - pitala je Dušica Jakovljević.
Mislim da sma i za to ubedila sebe da je kraj, ja samimala odnose, on je imao odnose. Nadam se da neće biti zle krvi, nema potrebe za tim. Nisam ga videla od žurke za kraj "Zadruge 4". Nije to da ja patim, da bih se pomirila sa njim...Mnogo se to loše završilo za moje srce. I dan danas se nisam zaljubila i osetila te emocije. Zavolela sam Nenada, ali nije dostiglo taj intezitet. Ne bih to gledala kao odnos koji ima perpektivu - rekla je ona.

Treći zadrugar koji je, takođe, odgovarao na pitanja novinara u studiju o svom odnosu sa Miljanom Kulić i aktuelnom dešavanju što se tiče obelodanjenih prepiski Anđele Milenković Anakonde sa njim, bio je Lazar Čolić, poznatiji kao Zola. Pristigao je na imanje, pozdravio se sa nekim zadrugarima, pa je prišao i zagrlio svoju devojku Miljanu. On joj je obećao da se neće svađati sa njom i da će se boriti da njih dvoje opstanu.

Naravno da jedva čekam da uđem, ovaj put idem na 100%. Dogovorio sam se sa Miljanom da damo šansu jedno drugom. Ovaj put nećemo imati konflikte, ulazim sa 50%. Pitaću i Čolaka da se takmičimo tamo oko muzike - rekao je Zola.
Da li će ti Miljana zameriti dopisivanje sa Anakondom - glasilo je pitanje novinara.
Pričaću vam, bilo je svašta, bilo je i intimnih prepiski, ona je brisala neke poruke, pa pokazala šta njoj odgovara. Moj drug i ja smo čuli da se Anakonda i Ana Spasojević bave nekim poslom. Čovek mi je ispričao da je pozvao neke dve ribe i da su ga dočekale Ana i Anakonda - ispričao je Zola.

Nakon što su se uselili na imanje, bilo je vreme da emisija ''Pitanja novinara'' počne. Prvu temu započeo je predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević koji je podigao Dalilu Drgaojević i postavio joj pitanje kako se oseća i kada će sebe staviti na prvo mesto, na šta je ona iskreno odgovorila. Ona je, takođe, prilikom ovog intervjua otkrila kako joj je krivo što više ne komunicira sa Filipom Carem, koji je samoinicijativno prekinuo sa udatom zadrugarkom svaku komunikaciju.

Očigledno nikad. Rekla sam da ću to raditi, ali sam danas imala potrebu opet, očigledno više brinem o drugima nego o sebi... Videli ste situaciju, šetala sam sa Matorom, sve je bilo okej, onda sam videla Dejana na klupi sa Franom, da plače, da mu je teško. Prišla sam, pokušala da mu objasnim neke stvari, prihvatio je to, otišla sam. Kad se probudio, opet je imao zamerku. Kao da se vrtimo u krug... Na neki način sam slomljena i to je to... Danas sam objasnila Dejanu da ne mogu da ga gledam takvog, jer onda i ja postajem takva. A hoću da budem srećna. Večeras me je video da se šminkam i samo je izašao napolje... Ja sam htela da završim sa šminkanjem, kad se vratio, videla sam da je u rastrojstvu. Opet sam pričala sa njim, opet je bilo super, ali čim odem od njega, vidim ga drugačijeg. Rekao mi je da ne može da zamisli da ja npr. odem sa Matorom na more ili izađem sa njom u klub... Rekla sam mu da ne moramo uvek da budem zajedno, ali on se nije složio sa tim. Ja želim da budem ono što sam bila, mi smo u braku, ali svako ima pravo na društvo... Ne moramo da budemo zajedno 24 sata. On mi je rekao da ima osećaj da ću da stvorim naviku koju ću nastaviti napolju... On ne želi da svari problem, ima neke vizije, upada u teoriju zavere. Ja sam mu sve priznala što je trebalo da priznam i tražila sam da budem puštena da se družim sa svojim društvom i da vidim šta ću i kako dalje... Meni u ovoj situaciji treba smeh i pričanje o temama van rijalitija, a to sa njim nemam... On je uvek u tom rijaliti modu... Jako sam nervozna i to je to - pričala je Dalila.

U nastavku emisije došlo je do prepucavanja Dalile Dragojević i Filip Cara, a zadrugari su bili šokirani prizorom i zaključili da između njih dvoje postoji mnogo više od prijateljstva. Naime, novinar Darko Tanasijević predstavio je Dalili kako je Car želeo da ga ona predstavi kao drugara sa kojim joj je lepo, što je nju izmestilo ''iz takta'' pa je započela svađu sa Filipom.

To mi je zamerio, hteo je da kažem da se sa njim najlepše smejem, ja to nisam mogla da kažem, jer sam smatrala da se na isti način smejem sa svima isto. On ima to u sebi da mora da mu se hrani ego, da mu se govore najlepše reči, stvari, da bi kao bio šta? Super u tom odnosu? A onda se naljuti ako to ne dobije. Neka rešava svoje probleme, ja ću svoje. Ovo je samo dokaz da te ljudi utabaju, ograđaju. Ja ću dalje, njemu želim svu sreću. Smatram da sam napravila neke greške koje će me koštati, ne žalim za tim. Ovog čoveka treba hraniti egom svaki dan, ja toliko nemam - pričala je Dalila.
Imaš, razvukla si se kao žvaka, na sve strane si... Ona ne zna više da li da reševa problem u svom braku, da li da se druži sa drugim ljudima... Direktno si mi u izolaciji rekla da sam ti problem u braku, neću više da ćutim! - poručio je Car.
Čovek je dva sata pričao bez prestanka u izolaciji, tako hoće i sad. Rekla sam da si Dejanu problem - istakla je Dalila, a Car se umešao i rekao da više neće pričati sa njom, kao i da neće rešiti stvari nakon emisije.

U toku kratke pauze, Miljana Kulić osamila se sa Lazarom Čolićem Zolom u dvorištu i odmah počela sa ispitivanjem o tome šta je radio sa Anđelom Milenković Anakondom , šta se dopisivao sa njom, što njemu u tom momentu nije ništa predstavljalo problem da joj ispriča, pa joj je priznao o čemu se tu zapravo radilo.

Odmah mi pričaj za Anakondru, šta je bilo - rekla je Miljana.
Nemoj sad, nije bilo ništa, ja sam je samo pitao da mi pošalje si*u - ispričao je kroz smeh Zola.

Sledeće pitanje koje je novinar i predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio, bilo je namenjeno za Dejana Drgaojevića. Pitanje se ticalo njegovih osećanja u određenim situacijama prema njegovoj ženi, Dalili Dragojević, na šta je on rekao kako nema komentar i kako ne zna šta da kaže. Dalilino stavljanje tačke na odnos sa Filipom uzburkalo je njegovu ''mirnu luku'' što ga je navelo da, po prvi put, uđe u sukob sa Dejanom.

Kada bih komentarisao onako kako se očekuje, to ne bi bilo to. Mene ne zanima da li će se njoj lupiti po leđima. Ja neću da se stavljam pod problem. Moj komentar ima legitimitet. Ja sve što kažem ima težinu - rekao je Dejan.
Što joj ne kažeš da ona ima loše namere, ti kao da se bojiš njene reakcije. Ona je rekla da mora popravljati svoj odnos i brak. Ona je jedna osoba za stolom, a druga tamo. Ja sam svakome rekao da mislim da ona nije zaljubljena u mene, ali ne može reci da sam ja problem njenog braka. Provodi sa mnom vreme i značim joj, a ne kaže da ćemo da rešimo sve probleme koje imamo - ubacio se Car.

Na Miljaninu sreću ili nesreću, na red je došla tema i o prepiskama Zole sa Anakondom. Naime, on je prvo u svom izlaganju otkrio detalje te prepiske i izneo svoju stranu priče. Nakon što je obelodanio svoju stranu priče vezanu za ovu temu, dotakao se i optužbi na račun Ane Spasojević i Anđele Milenković Anakonde, da su one, kako kaže, provereno ''dame sumnjivog morala'' i da se bave ''najstarijim zanatom''.

Ona se meni prva javila. Sa mnom je bio jedan drugar. Pričali smo tu i cigali smo, kaže ovaj jedan hoćemo da ga pristavimo ajde pozovemo neke ribe. Kaže on na vratima Ana Spasojević i Anakonda. Ja volim da platim ku*vu, ona me neće pitati da li sam dobro, da li sam ručao - rekao je Zola.
Od čijih para plaćaš ku*ve - pitala je Miljana
Neću da se svađam sa tobom, bio sam sa kur**ma - rekao je Zola.

Kada je reč o Ani Spasojević i celokupnoj optužbi na njen račun, Lazar Čolić Zola, dodao je:

Imam podlogu, to sam čuo od svog dobrog drugara, koji je išao u Paraćin. Javila mi se Anakonda, ušli smo u priču vezano za nju, taj drug mi je rekao da je bio u Paraćinu, pili su, došlo im da zovu nekog. Nazvale cure, one došle, ja sam ispričao to što mi je čovek rekao... Normalno da su platili ljudi. To sam zaista čuo, ne video svoju Bosu... Ja sam to čuo, ne tvrdim. Ja samo mogu da tvrdim šta sam platio... Dali su im novac, nisu sigurno klikere... Sad ne znam šta je bilo, nisam tu detalje ispitivao... - ispričao je Zola.
Znači saznao si da se Anakonda bavi najstarijim zanatom, pa si je kontaktirao? - pitao je novinar.
Ne, ona je mene, a ja sam čuo da je Anakonda sa Anom došla kod čoveka koji ju je zvao za lovu. Ja ne mogu da tvrdim - dodao je Čolić.

Sledeća tema bila je potencijalna trudnoća Milice Veselinović. Naime, Mensur Ajdarpašić je prvo prokomentarisao svoj odnos sa Milicom i to da li je ona ljubomorna, šta se dogodilo u pušionici, pa su se zajedno osvrnuli na problem koji ih tišti, a to je da li je zaista Milica trudna. Ona je govorila kako je nezahvalno komentarisati tu temu jer ni jedno ni drugo ne znaju da li je zaista trduna ili nije. Milica je tom prilikom otkrila da li se plaši trudnoće.

Bilo mi je krivo, ona se smeje sa Dalilom, došao sam za stolom i nastavio raspravu sa njom jer kada je meni teško ona nije tu. Ja sam Milicu razumem, ali mi je krivo što nije stala na moju stranu. Lorna i ja smo se svađali i ona je tu rekla da se ne nastavljamo, ja udario šakom o sto jer me jako iznervirala. Kaže prestanite vas dvoje, a meni se obraća. Ja tu nisam nikoga povredio. Ovde se dešavaju mnogo gore stvari, ja sam ovde najmanje agresivan, a važim za agresivac - ispričao je Mensur.
Milice, da li se plašiš - pitala je novinarka.
Ne, imam sigurnost ali se plašim reakcije majke. Zamerila bi mi to što sam jako mlada. Kada smo ranije pričali i kada mi je opisivala tip muškarca kao da mi je opisala njega. Što se tiče trudnoće prebrzo je zbog godina - ispričala je Milica.

Nakon njihovih izlaganja, ustala je Irma Sejranić da prokomentariše kompletnu situaciju pa je u svom izlaganju otkrila da je sve to u stvari Miličin plan, što je izazvalo svađu između ovog para i nje.

Da, Milica je rekla da je želela to! Znala je šta želi i na koju kartu ide. Zna kako hoće da uhvati Mensura. On je šatro toliko zaljubljen da ne vidi šta mu mala radi. Ona je toliki manipulator. Rekla sam juče da ga hvata na trudnoću. Svesna je svake svoje funkcije, kao što je svesno odmah otišla na Mensura. Ova mala nije dete, ozbiljna je što se tiče svojih postupaka. Više igra ona rijaliti, nego on. Cela zbrka se dešava oko njenih reakcija. Mala sluša i sve kroz 24 sata primeni. On joj ne da da se druži sa nekim, pa za 24 sata ona ode da se druži... Ona je za njega Ajnštajn. Oni jedno drugom odgovaraju. Ovo je jedna šuplja priča, jedno drugom leče frustracije. On želi da se opere u ovom odnosu, ali videćete šta će da se desi. I te kako imam intuiciju - govorila je Irma.
Banalizujete stvari. Nisam mislio na to. Irma je generalno zlo. Neka pusti ljude da uživaju, čemu tolika mržnja. Jasno mi je da nema nikakav drugi posao bez ovoga. Ali daj malo, čemu tolika netrpeljivost. Da li je toliko nesrećna da ne može da pusti druge ljude da uživaju? - istakao je Ajdarpašić.
Banalizujete stvari. Nisam mislio na to. Irma je generalno zlo. Neka pusti ljude da uživaju, čemu tolika mržnja. Jasno mi je da nema nikakav drugi posao bez ovoga. Ali daj malo, čemu tolika netrpeljivost. Da li je toliko nesrećna da ne može da pusti druge ljude da uživaju? - istakao je Ajdarpašić.
Tek ćeš da me upoznaš! Za ovakve ljude mogu da budem i te kako namazana i loša... Ne znam da li postoji osoba ovde koju je pohvalila... Nikog nije pohvalila. Videli smo šta je uradila Martini - ustala je Milica.

Ono što su svi dugo očekivali bio je susret Mateje Matijevića i Tare Simov. Naime, priču su započeli svojim susretom, a završili je sukobom do kog su došli kada su se prisetili i otkrili zbog čega su prekinuli komunikaciju. Tara je iskoristila priliku i javno se izvinila Matejinoj porodici.

Sa moje strane neće biti zle krvi, neću da imamo komunikaciju, ali možemo da imamo korektnu distancu. Imam dozu besa - rekao je Mateja.
Došlo je do toga da sam ja došla do nekih prepiski, ja se opet javno izvinjavam porodici Matijević - rekla je Tara.
Ja sam nju tužio sam da bih zaustavio glasine - rekao je Mateja.
Ja neću da se svađam, ja sam njega volela najviše uskoro. Ne zameram ja njemu ali zašto on nije imao razumevanja za mene prošle godine. On drugačije gleda na stvari, ne mogu da se ljutim na njega - rekla je Tara.

PO SVEMU SUDEĆI, OD OVE NOĆI VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO NA VELELPNOM IMANJU! ŠTA ĆE SE DALJE DEŠAVATI, PRATITE NA TV PINK I NA PORTALU PINK.RS!

Autor: N.Ž.

#Zadruga