AKTUELNO

Istina izlazi na videlo na samom početku!

Emisija "Narod pita" je upravo počela. Večerašnji gosti su Lazar Čolić Zola i Nenad Aleksić Ša. Vaš domaćin je Ivana Šopić koja će se truditi da otkrije svaku tajnu i raskrinka sve ono što se taju mesecima i danima. Usledilo je prvo uključenje za večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, prvo bih pozdravila sve, ja neću vređati večeras. Pitala bih Zolu, onaj klip što je okačio vezano za Miljanu, šta mu je bilo? Ono je strašno, neću ništa ružno reći ali opet na šta ono liči? - pitala je gospođa.
Što se tiče klipa, ne liči ni na šta, bio sam mamuran, bio sam na nekom krštenju. Hteo sam da stavim do znanja ljudima da večeras gostujem, svi su me pitali kada dolazim, u ovu emisiju, pa sam na neki način hteo da dam do znanja da ću biti tu. Ako vas je na neki način poremetilo, ja vam se izvinjavam - rekao je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Većina je rekla da sam sladak na tom snimku, ne znam što to smeta - našalio se Zola.
Volela bih da je Miljana tu, da znam u kom ste tačno odnosu, imala bih svašta da je pitam - rekla je gospođa.
Hoće gospođo, sigurno, do jedanaest radi kladionica pa će doći posle toga - ubacio se Čolić.
Iskreno jedva i ja čekam da se pojavi, malo mi je glupo da pričam kad ona nije tu. Ja jesam upućen u mnogo toga, ja pratim Pink.rs tu je sve istina i to je moj izvor informacija - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenade, blago rečeno, a svestan si i sam, da faktički nikad gore i mračnije, pocrneo si u licu a to nije slika nekoga ko je srećan. Napolju ti je mnogo gore nego što je unutra bilo. Unutra je bila Nadica problem jer ti je govorila sve realno, a sada je sve ostalo. Ti si u krizi srednjih godina čim si našao toliko mlađu devojku. Svašta je radila i lupanje auta, čoveče ljubav se ne kupuje - navela je gledateljka.
Imate li pitanje konkretno za Nenada? -pitala je Ivana.
Eto da ga pitam da li je svestan svoje nesvesti? Nikada gore nije izgledao - pitala je gospođa.
Nisam svestan možda, ali jedno ste u pravu, ne izgledam kao što sam izgledao. Tražim sebe, valjda ću se pronaći, valjda ću biti stari Nenad. Koji kad ustane ide da se sredi da brine o svom izgledu, u periodu od kad sam izašao iz Zadruge ne stižem da se posvetim sebi, što zbog svega što zbog pritiska javnosti, ali sam sebe krivim za sve - rekao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da nisam negativac, imam prijatelje koji me vole i dalje, to mi je najvažnije - dodao je Nenad.
Na kraju ćeš ostati sam, nažalost - rekla je gospođa.
Nažalost svi mi kažu da sam skroz drugačiji, ali nadam se da će se to promeniti - nastavio je Ša.
Imaš li žal za onim životom koji si živeo ranije, da li si se zasitio normalnog života i poželeo da živiš život sa ulice? - obratila se gledateljka.
Ja sam odavno otišao sa ulice, radim svoj posao kako ja to znam a mislim da to dobro radim i dalje, Ne treba mi medijska pažnja i skandali - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga