AKTUELNO

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini od posledica koronavirusa. Živić je hospitalizovan pre desetak dana, ali na žalost, izgubio je borbu sa kovidom. Glumac se 2008. godine borio sa kancerom.

Marko Živić ostavio je neizbrisiv trag, a domaća javnost se oprašta od njega potresnim porukama. To je uradila i voditeljka Dušica Jakovljević, koju je duboko pogodila vest o Markovoj smrti. Podsetimo, Dušica i Marko su bilini članovi žirija u popularnom talent šou "Audicija", koji se emitovao na televiziji Pink, gde su zajedno sa Draganom Marinkovićem Macom, Milanom Kalinićem i Andrijom Miloševićem ocenjivali nastupe takmičara.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo najjača i najzabavnija ekipa ikada. Ništa me toliko nije pogodilo, kao jedina vest koju prethodnih dana nisam želela da čitam u novinama. Kao da je to bila neka ružna bajka u čiji sam srećan kraj verovatal. Dragi Marko, ispričaj neki onaj tvoj glupi vic koji smo skandirali, pa izađi na sceu, bar još jednom... Čuvaj se tamo gore, pa zavrti neki novi krug Audicije - napisala je Dušica i okačila sliku sa članovima žirija i voditeljkom gorepomenutog takmičenja.

Autor: M. P.