AKTUELNO

Skandal!

Severina Vučković nedavno je optužila Srbe da su genocidan narod i odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici. Pevačica je javno pokušava da optuži srpski narod i žigoše ga kao genocidan i time opet širi nacionalnu mržnju koja je usmerena prema Srbima.

Foto: Instagram.com/severina

U svom poslednjem intervjuu ona je izjavila da je odbila ponudu da bude voditeljka na televiziji iz Bosne koja se povezuje s Miloradom Dodikom, zato što on ne poštuje žene i ne priznaje genocid u Srebrenici.

Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze s Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid – rekla je Severina za hrvatske medije i dodala da je bila zainteresovana da pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je suvlasnik televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Reagujući na pevačicinu izjavu mržnje prema Srbima, predsednik Skupštine Ivica Dačić kaže da bi o njenim rečima trebalo svako da razmisli.

Teško bi ijedan naš pevač nastupao bilo gde u Hrvatskoj da nešto ovako tvrdi, na primer, o "Oluji". Ali to govori o nama. Da li je to dobro ili loše, neka svako razmisli o tome – rekao je Dačić za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Ivica Dačić

#Severina