AKTUELNO

Nagrada za ponašanje u petoj sezoni!

Kako su zadrugari u subotu birali najsujetnijeg i najnesujetnijeg među njima, Milan Milošević otkrio im je da su gledaoci izglasali Jovanu Tomić Matoru kao najnesujetniju takmičarku:

Možda zbog takmičenja i Zadrugovizija, ja sam odabrala Čaprićku, možda sam se zaje*ala, jedva čekam da bude ta Zadrugovizija, jer mislim da ljudi tada pokažu sujetu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u šoku, iskreno. Mislim da Matora jeste sujetna, ne znam čime se oni vode. Setimo se i njene veze sa Sanjom, Bora Santana je meni bio najsujetnija osoba, ali od ovoliko ljudi, da Matora bude izglasana, ne znam čime su se vodili, stvarno. Meni je ovo šok, Matora bi kod mene bila u top tri - bila je iznenađena Miljana.
Miljana, ja u ljubavi jesam sujetna, kao što si i ti - dodala je Tomićeva.
Svako od nas poseduje sujetu, ja bih se čudila i kad bi mene publika izabrala za najnesujetnijeg zadrugara. Meni je nelogično, Ante, na primer, meni uopšte nije pokazao sujetu - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam iznenađena, Matoru poznajem i znam kakva je bila u prethodnim rijalitijima, vezama i prijateljstvima, ja sam nju i birala za najsujetniju osobu. Mislim da jeste sujetna, ali u ovoj sezoni sa Mc Aleks, stupila je sa njom u taj neki odnos i mislim da je jedina koja je Matoroj dala priliku da bude uz nju, a da se ništa ne desi. Matora je to prihvatila, pa je možda ljudima to bilo čudno - komentarisala je Dalila.
Ja sam posesivna i ljubomorna - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno kakvi gledaoci nas gledaju, očito je da smo narod i mi totalno dva različita sveta. Možda je to nagrada, jer sada Matora pokazuje neku drugu priču i ponašanje - rekao je Mića.
Matora će se ljutiti na mene, ali je ona spremna da proguta sve zbog ljubavi - komentarisala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga