AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' koju vodi voditelj Milan Milošević. Sledeći snimak ticao se odnosa Mc Aleks i Jovane Tomić Matore. Prva je Matora

Distancirale smo se. Javile su mi se simpatije prema njoj. Imam iskustva sa tim, družile smo se i sve to, pa mi se javio osećaj kad sam se probudila da se zaljubljujem. Rekla sam da mi prestavlja problem to češkanje jer znam da ću se vezati za nju - rekla je Matora, pa je na pitanje šta joj je Sandra rekla, odgovorila:
Ovo je malo što sam mislila da će biti. Imam osećaj kao da se stalno pravda i pere. Ustani i reci da nemam iskustva sa devojkom, a ne da se pere. Ne nije lažna nada. Meni proradi kompleks i inat. Suzdržala sam je da je ne opsujem kada je rekla da ne možemo od nje da napravimo nešto što nije. Ne pravimo mi od nje ništa, ja sam joj objasnila kakav će pritisak biti ovde od početka, a ona ne može da se nosi sa tim pritiskom. Nije problem mogu ja da nastavim da se češkam i sve, ali prosto ja više ovde volim sebe. Fali mi već, navikla sam se da je češkam, da je zagrlim - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji mala mogućnost da je jako teško osobi da je strejt, da ''izađe iz plakara''. Greška je Matorina što joj u krevetu kaže da će možda biti nešto, a onda ustane i kaže suprotno - rekao je Miki, pa je ustala Matora i dodala:
Ona i ja smo imale dogovor da ako se to meni ikada desi, da joj to kažem. Ona je to sama osetila
Ja sam je uhvatila da pričamo, jer sam osetila da to nije prijateljski. Bilo bi glupo da izgubimo to prijateljstvo, jer tu možemo više da ponudimo jedna drugoj - rekla je Mc Aleks.
Imala sam želju poslednja dva dana da je poljubim. Ja ne mogu da vam opišem to. Sa njene strane osećam ono što mi je bio problem u prethodnoj vezi. Ne poredim je sa Sanjom, imala sam tri veze pre. Pored nje se ja upič**m - rekla je Matora

Foto: TV Pink Printscreen

Složio bih se sa tobom Milane, da Aleks ne fejkira. Tu su upravu kad ti kažu da znaš ko je Matora i da si joj dala prostora da to radi - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla da je to osetila i da joj smeta što je muvam. Mi smo se distancirale - rekla je Matora.
Privlačiš je seksualno, šta ti tu nije jasno, dal si ti retardirana - rekao je Miki.

Nakon kratke rasprave, reč je dobila Dalila Dragojević:

Ja sam prva primetila da se rađaju tu emocije. Posle toga nisam više ništa pitala do emisije sa novinarima kad je Aleks ustala i iznenadila me je sa svojim odgovorom. Ja sam očeikavala da će ona ustati i reći da joj prija društvo sa Matorom, ali ne, ona je bila na granici da zaplače tu noć. Mića je rekao na to da demantuje da ne ispadne gej ako nije, ona je opet ustala i negirala, nije rekla Mići da se ne meša. Ja poznajem Matorinu prvu devojku i znam kako se ponaša. Ta osoba nije rekla da neće da demantuje, nego je ustala i rekla videćemo - rekla je Dalila, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo distanciranje je bilo kada je priemtila da je Pele guši. Pele je bio sa njom od samog starta, od ulaska u rijaliti. Ona je rekla Mići da joj odgovara energija njegova. Aleks je tom prilikom poljubila Matoru za laku noć. Matora i ja smo ušle u priču i rekla mi je šta joj smeta tu, ali je i rekla da će videti šta će se desiti - rekla je Dalila, pa je tom prilikom otkrila šta joj je Matora rekla:
Meni je Matora rekla : ''Ja ne osetim isto što i sa Mc Aleks. Kad mazim Sandru Rešić ne osećam isto kao kad se mazim sa Mc Aleks'' - otkrila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N. Ž.

#Dalila Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#mc aleks