AKTUELNO

Haos od samog početka emisije!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voidtelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, a ovonedeljni vođa Martina Petrović moraće da donese tešku odluku. Na samo početku zadrugari su komentarisali njenu podelu budžeta, a prvi je dobio reč Lepi Mića.

Danas je Martina podelila budžet kako ona smtra da treba, napravila je priču, nervoza je ceo dan. Po meni je možda na par mesta napravila grešku. Ne mogu da shvatim da ljudi ceo dan bruje, kad je Bane delio ćutao ceo sto - pričao je Mića.
Devojka, nisam dve reči progovorio. Ekipa sa kojom je dobra, logično da će njima da da velike budžete. Ne vidim da se druži sa nekim osim Irme i Đoleta. Logično je da svaki gazda da sa kim je dobar. Ne smatram da je napravila neku grešku - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je podelu budžeta odlično uradila, ja nisam očekivao srdnji, očekivao sam mali. Kad sam ja rekao, ona je počela bolje da obrazlaže. Ona u proseku koristi 10 sekudni za osobou, daj malo obrazloži, da bude malo dinamike - komentarisao je Osmakčić.
Ti si krenuo prvi dikretno na mene. Ti si ovde došao samo da bi se svađao, a ne znaš ni okome ništa. Nisam ovde došla kao muva bez glave, da solim pamaet. Ne želim da pričam nešto, ako ne znam - govorila ja Martina.
Ti si diplomata, većina glumi ovde diplomate. Reci druže ne sviđaš mi se, lažan si! Bane je uradio fenomenalno, rekao sve u tri rečenice. Ni meni nije rekla šta misli o meni - urlaoje Marko.
Ti si mi se obratio pre nego što sma ti dala budžet. Tebi se evo nisam zamerila, noge sam ti ljubila i Dalili isto - odbrusila je Petrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadnjih pet godina niko me nije oduševio ovako. Koje očekivao da će biti ovakve reakcije posle podele? Martina je danas simpatičnim stavom dokazala da zaslužuje da ostane u "Zadruzi". Oduševila je mnoge kao i mene. Najbolje podeljen budžet. U kratkim crtima je rekla ono što bi neko baljezgao tri sata - komentarisao je Janjuš.
Markić je danas pobesneo, tako sam bila ponosna na nju, oduševila me je. Ti si, draga moja, danas izdominirala. Htela si pobesnelom psiću da daš brnjicu. On se sad crveni, izgleda da si miran - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš ti da mi daš gasa? - upitao je Osmakčić.
Ja imam treću brnjicu. Nisam videla osobu koja je sujetna i samoživa kao ovaj Marko - rekla je Irma.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga