AKTUELNO

Burno od samog početka emisije!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, javila se Cica.

Janjušu mogu mnogo toga da kažem, ali pošto on vređa, pokušaću u blagoj formi da objasnim. Ne mogu da poverujem da čovek sa ovoliko godina ne ume da napravi ni rečenicu, nikad ga ništa nisam razumela. On ne ume da napravi rečenicu - rekla je gledateljka.
Hoćete da kažete da ne umem da pričam? - pitao je on.
Hoću da kažem da si ti ili neobrazovana osoba ili ne umeš da napraviš rečenicu. Bitan je izbor tvojih devojkama, mislim na Maju. Da li si video da je ta devojka bolesna? - odgovorila je ona.
Ne bih da pričam o toj devojci -rekao je kratko Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si ti sa njom bio u vezi, tu ste negde egal. Našli ste se. U Zadruzi mi se niko nije dopao i niko mi nije bio favorit. Svi su bili vulgarni i konfuzni - nastavila je Cica koja se uključila u emisiju.
Vidim da vam se ne dopada ni veza sa Majom, a ni sa Aleks, sa kojom je bio bolji? - pitao je Darko Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni sa jednom, on je lutao, izgubio brak. Aleksandra, sa Filipom, pa zaljubila sam se, pa nisam. Mislite da ako se zaljubite možete da ostanete do kraja, nama ste bili odvratni! Devojko draga, kako te nije sramota da priznaš da si se zaljubila u Kristijana Golubovića - rekla je gledateljka.
Eto desilo se, bio je previše dobar prema meni. Pružio mi podršku, davao mi je signale. Naravno da me je bilo sramota. Ja kad se družim sa nekim ja se zaljubim. On je bio oženjen, imao je kod kuće ženu, nisam htela da pravbim scene, znam da je njoj smetalo. Stidim se i kajem se zbog toga - rekla je ona.
Jedini plus ti je što si gotivila Miljanu, ona je duša jedna poštena. Samo si mi se tu dopala jer si podržavala tu devojku. Ne mislim da je ona zlatna - dodala je gledateljka.
Miljana je dobra drugarica - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, ja mislim da vi niste normalni - odbrusio je Janjuš.
Molim? Vi se kunete u dete i opet budete sa bolesnomMajom. Ponašali ste se kao zadnji keretan, najgori ste bili vi, najgori - žestoko mu je odgovorila gledateljka Cica.
Cico, pozovite nekog da vas dobro otrese. Gasite ovu budalu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga