AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se pridružio Fran Pujas.

Mnogo je problema u odnosu Mateje i Anđele, kako gledaš na to? - upitao je Darko.
Mateja nije toliko zagrejan koliko se činilo. Stresno mu je da prolazi tu te situacije, posvađali se se, ona je malo drčnija cura. U subotu sam prvi put video njihove probleme. Moje mišljenje je da je bio zagrejani da bi neštp, nije toliko zagrrizao. Ona je više, vidim da je sad i ljuta. On nie znao koji problem je imala i nije loše postupio, pokušao je da je brani. Trebala je ili da mu kaže ili da ne reaguje tako. Očito je neka traume, čim je reagovala tako. On to nije znao i nema krivicu. Koliko sam nju uspeo da upoznam kulturna je i fina, ali ni po koju cenu ne da da neko kaže nešto za nju. Dosta je agresivna u raspravama, voli da se odbrani i zviči. Mislim da je njegova veza sa Tarom jedan od razloga da vidi da bi mogao imati nene probleme i da već zna koja će mu borba biti. Nije to loše da je ona takva, ali to povlači dosta problema - govorio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji li devojka u kući koja je tebi zapala za oko? - pitao je Darko Tanasijević.
Ne, ovu sezonu sam odlučio malo drugačije - odgovorio je on.
Znam ja zašto nećeš i odaljavaš se, viđam pozdrave koje šalješ - dodao je voditelj.
Fanovima šaljem - pravdao se Fran.
Ja mislio popularnoj pevačici. Dobro, niko ti nije poverovao - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Najineresantiji su mi Milica i Mensur, to je igra sa obe strane. Mensur je video da je dobro prošao u sezoni broj tri i uhvatio se Milice zato što je mlađa cura sa kojom može da manipuliše i neće mu praviti probleme kao Mina. Pogrešno je odigrao i nisu je ljudi doveli napali. Neće to uspeti, neće napolju biti zajendo. Njoj je u intersu da bude sa njim, ali ne može sve zahteve da ispunjava. Trpeće da bi bila u prvom planu. Ne verujem da je iskreno, mislim da je dvostruka igra - govorio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga