AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Sandre Čaprić, koje je za potrčke postavio ovonedeljni vođa Bane Čolak. Voditelj Milan Milošević da je reč MC Damiru.

Što se tiče Sandre odlično peva, nismo dve progovorili otkad smo ušli. Želim joj sve najbolje u karijeri i sa mojim drugom Carem. Moj drug Car, on je provokator i atomski papak. Bez Cara bi mi bilo toliko dosadno. Prija mi njegovo društvo, pravi je brat, voli da se šali i zeza. Što se tiče njegove veze sa bivšom devojkom, rekao sam mu u početku da odmah ustane i kaže da mu se sviđa Sandra i da je završio sa Majom. Trebalo je čim je osećao emocije prema Sandri da ustane i kaže, da ne petlja. Sve najbolje o tebi, Filipe, nikako te ne bih poslao u izolaciju, šaljem Sandru - rekao je Demiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća zadrugarka koja je glasala bila je Sandra Bakša.

Sandra je okej, kvalitetna je, lepa, lepo peva. Više sam progovarala sa Carom, nego sa njom. Nemam loše mišljenje, jedino nije u redu što ne zna šta hoće. Ja ću poslati Cara, ona je žensko - komentarisala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar koji je dao svoj glas bio je Đole Kralj.

Smatram da su nestašni. Smatram da je bila nepravedna prema Irmi, treba da se izvini, ako može. Irma nije prema njoj loša. Car je bio loš prema meni, polio me vodo i isprskao. Bio je đubre prema Maji, kreten, ološ, klošar. Gotivim ga, nije mi sad najbolji drug. Rekao je da hoće da odmori i razmisli, tako da ja njega šaljem - govorio je on.
Je l' misliš da zavlači Sandru? - pitao je voditelj Milan Milošević.
On se plaši da ne uđe Maja, a zaljubljen je u Sandru. Nije u redu da zavlači ovu devojku, okej je, pružila mu je svu ljubav. Vidim da je zaljubljena i da je plakala. Mislim da treba da razmisli o svemu i ode u izolaciju - odgovorio je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar koji je dao svoj glas bio je Mateja Matijević.

Moje mišljenje je da bi se on sa njom pokazao u najboljem svetlo. Ona je ostavrena devojka, ima zanimanje, sa nogama je na zemljič. Jedini sma svedok Majinog krošea u Beču. Koliko god da je gotivm, po mom mišljenju, nije neko ko je dobar za ljubavne veze. Sam je rekai da nije imao priliku za ozbiljniju vezu. Proveli smo dva dana zajedno tamo, družili se. Ne mogu da kažem da se družimo, proćaskamo u prolazu. Gledajući situaciju u "Zadruzi 4", vidim da se promenio. Mislim da je Maja uticala na to, dogovor i emocija koju ima prema Maji je zaslužna što se on čuva. Čini mi se da je sad dosta normlaniji. Ja vidim da ima emociji prema Maji i da mu sa Sandrom nije to to. On bi do sad ušao u vezu, očigledno ima veću emociju prema Maji. Neću ništa da zameram, nisu mi se svideli njeni potezi, ali rećiću joj sa strane. Moj i njen odnos je, što se mene tiče, idealan. Gleda me kao burazera, ona je za mene žena brat. smatram da može da bude osoba od poverenja. Poslaću Filipa da sredi misli, sredi glavu, a i više se družim sa Sandrom - govorio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja i ja imamo neki odnos kao brat i sestra, gledam ga kao rođenog brata, za ovo vreme koje provodimo ovde. Ja sam neko ko je prvi bio za Anđelu i njega. Znam šta hoće da mi kaže i poštujem njegovo mišljenje i Stefanovo. U pravu su, ja to poštujem - dodala je Čaprićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga