AKTUELNO

Tužna vest ju je baš potresla!

U novom izadnju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal" koja se emituje na televiziji Pink, novinar Nemanja Vujičić imao je priliku da porazgovara sa popularnom pevačicom Elmom Sinanović, koja je ovom prilikom otkrila da je bila bliska sa čuvenom Marinom Tucaković.

Foto: TV Pink Printscreen

Elma je otkila da ju je vest o njenom odlasku potresla, jer su često sarađivale, ali i družile.

Marina je bila jedna perdivna žena. Sarađivala sam sa njom, uradile smo dva albuma. Ja sam tek sa Marinom krenula da pravim neko ime i da to sve ima taj neki kvalitet koji se poklopio sa mojim talentom. Ona je bila jedna divna živa, koja je napisala divne tekstove, zaista mi je žao što više nije sa nama... To je veliki gubitak za estradu, pamtiće se to vreme pre Marine i posle – priča popularna pevačica.

Foto: Pink.rs

Ona je bila izuzetni tekstopisac, napisala mi je velike hitove, dosta pesama, i to su baš predivne pesme. Nekako ih je krojila prema meni, ona je to umela i inače radila, prema pevaču i njegovoj energiji koju taj pevač emituje. Zato je i bila uspešna. Žalosno je što su neke kolege zaboravila na nju kada se razboelela. Ja je jesam zvala i čule smo se. Sarađivale smo ranije dosta, često me je i ona zvala, dala mi je nadimak "drugarica", tako me je zvala: "Gde si ti drugarice", baš mi je bila kao mama – otkriva Elma Sinanović u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Elma Sinanović

#Marina Tucaković