AKTUELNO

Drama u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Dušica Jakovljević nalazi se u studiju sa pripadnicima sedme sile koji će postavljati večeras pitanja zadrugarima. Prvo pitanje postavio je Darko Tanasijević Miljani Kulić, a nakon kratke pauze, ona je nastavila da komentariše odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Sa moje strane nema amoniziteta. Nisam imao lošu nameru kad sam rekao to Zoli. Znam ja da budem naporan i znam da da udaram tamo gde boli. Nije mi potrebno da se svađam sa tobom - pričao je Mensur.
Da li misliš da mene nešto boli? Mina te je vodila kao kučence i plaćala ti je sve - odbrusila je Kulićeva.
Dao sam svoje mišljenje, za njeno dobro. Dosta njih je ona ovde ganjala kroz rijaliti, pa će i mene. Još jednu Miljani Kulić ćemo da izdržimo, pa šta bude biće - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Manipulišeš ovu devojku da se ne druži ni sa kim. Misliš da žrtva pobeđuje - rekla je Kulićeva.
Neće ugroziti mene, moju vezu i moju voljenu osobu - istakao je Mensur.
Mensur joj nije tata. Ne treba da bude Mensurova senka koju će ostaviti ako uđe Mina - pričala je Miljana.
Još jedna osoba koja će biti neprijatelj naše veze, neko ko će da rastura našu ljubav. Nikad ne bih mogao da se bavim tuđim odnosom. Imam svoj odnos i baviću se svojim odnosom - pričao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Popričaću sa Milicom, ona mi je draga devojka - rekla je Miljana.
Teško da ćeš popričati sa njom - odbrusio je on.
Da joj nećeš možda zabraniti? - pitala je Miljana.
Miljana treba da se pozabavi svojim životom i svojim porocima. Mnogo većih probleme ima u svom životu od mene. Ne doživljavam ljude koje imaju probleme, a bave se sa mnom - nastavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je njena majka na tabletama zbog tebe? Možda nije dobro zbog tebe? - ubacila se Miljana.
Ima momka koji je isto tako poročan. Ja sam njoj najmanji problem - potkačio je Ajdarpašić.
Što se tiče toga da utiče na mene, baš situacija kad smosedeli sa Miljanom kod hotela. Ne mogu da kažem da mi svi misle dobro, ti si se složila sa njim da ne treba svima da verujem - uključila se Milica.
Meni je drago da po prvi put vidim da ulaze ljudi koji žele da pritewtknu u pomoć ljudima koji su ugroženi u ljubavnim odnosima - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam svoj stav, ja ako joću nešto ja ću to da uradim. Nema potrebe da misliš da on manipluše sa mnom. Ti znaš kakav je osećaj kad se zaljubiš i svi su protiv vas. Da li bi pričala sa osobom koja je protiv Zole? Meni da je loše sa njim, ja ne bih bila - rekla je Milica.
Ti i ja ćemo sutra piti kafu i pričati? - pitala je Kulićeva.
Na mene ne može da utiče niko, šta god meni neko rekao. Ja ću da saslušam, ali ću da uradim kako ja hoću - odgovorila je Milica.
On je tebi naredio da ne pričaš sa mnom -odbrusila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta da pričam sa osobom koja tako priča o našem odnosu - dodala je Milica.
Porazgovaraćemo, pa mi promeni mišljenje - nastavila je Miljana.
Gledaj ti naš odnos narednih dana, pa promeni mišljenje - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni da ne odgovara, ja ne bih bila sa njim. Tebi Zola znači, pa si ti sa njim. Vaši su bili ptoriv vas, pa si ti sa njim. Tako bih i ja uradila - nastvila je Veselinovićeva.
Želim da popijem piće sa tobom, a on je tebe uslobio. Da li ćemo popiti piće? - pitala je Miljana.
Ako imaš nešto protiv našeg odnosa, meni je neprijatno da pijem kafu sa tobom. Dobro jutro u prolazu - objasnila je Milica.
Ti si marioneta. Završila sam sa pričom Milice i Mensura - odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Cilj mi je bio da dokažem ljudima kako on nju ucenjuje. Ja sam svakog saslušala i ako je to bilo loše po mene. On je javno zabranio da popije kafu sa mnom. Zbog čega on to radi, nije mu prvi rijaliti. Njega je Mina Vrbaški vodila kao kučence na ručkove. On je bio sponzoruša. Njemu je Mina odgovara da pokaže kako je veći muškarac od Vladimira. Uhvatio se za devojku koja nema ni usne, dok ni nacrta. Devojka je slatka, nije lepa - odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga