AKTUELNO

Opšta pometnja u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Nikolu Grujića.

Da li si sada u vezi sa Vanjom? - glasilo je pitanje.
Ne. Drugari smo - rekao je on.
Bila je jutros čudna situacija. Kad je Vanja bila u krevetu pored, Gruja koji dolazi i podiže jorgan i zove je da dođe. Vanja ulazi u krevet i leže. Karić i ja smo pratili situaciju u diskoteci, Gruja je taj koji je insistirao na kontaktu sa Vanjom. Dolazi u sumnju sve ono što je Viki irpsičala, verujem kad je popio bilo je cimanja. Možda tri treba tri minuta da završiš, možda si tih dečko. Mislim da si veliki folirant. Susrela sam se sa jednim, mnogo veći gospodin, samo koliko se sećam Edo je bio razveded? Podseća me na Edu Fetića. Bio je smiren, davao dogovor smireno i tiho, a onda cupka nogom, a u krevetu ide jorgan priča. Mislim da ćemo tek viditi od Gruje. Ne možete da se folirate, ovde će maske da padnu. Mislim da ti se sviđa Vanja, i ti Vanji. Kaže da je preterao. Ako u trenutku nisi imao svest, tada za ženu, kakva priča te prati. Ne možeš da se vadiš na to, kad si jutros uradio isto. Pokrili ste se jorganom - komentarisala je Matora.
Imaš ženu kući. Kako ga nije sramota? - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam šta mu je u glavi, to je Viki rekla, da je ku*var - nastavila je Matora.
Ja ništa uradio nisam - pravdao se on.
Ti si već prošao granicu. Gledao sam da budem neutralan i da se ne mešam, ali ako se zalažeš i pričaš da si odan i ne daješ prosotra za sumnju. Dođeš i pustiš da ti neko legne u krevet - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle diskoteke si rekao, šta god te budu pitali ti se pravi luda - rekao je voditelj Milan Milošević.
Logično je ako nešto osećaš da praviš distancu - uključio se Miki.
Ja smatram da je to bio prijateljski odnos, pratio sam ih juče - dodao je Đole Kralj.
Kako može spavati devojka u krevetu sa oženjenim čovekom? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mešam se u to ko sa kim hoda. Vanja je imala neki odnos, pravila se svetica, a svi ste meni optuživali kako sam loš. Damiro je bio u stanju da se posvađa sa mnom. Kad mi saberemo, više si momaka promenila, nego što sam ja flertovao sa devojkama. To je traženje pažnje preko više momaka, jer devojka nema harizme - oštro je komentarisao Osmakčić.
Je l' si skontao da sa kim god je bila dobro kuva? - pitao je Dino.
Povraća mi se, majke mi - završio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga