AKTUELNO

Muk u studiju!

Autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostila je u čuvenoj emisiji "Magazin In" i više nego aktuelnu ekipu među kojima su se našle pevačica i tekstopisac Leontina Vukomanović, poznato TV lice Suzana Mančić, kao i pevačice i biviše rijaliti učesnice Luna ĐoganiZlata Petrović i Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Petrovićeva je u emisiji istakla da izaziva bes u muškarcima, i da se nikada nije menjala zbog drugih.

Za mene ništa nije pogrešno, što je trebalo, trebalo je sve je bilo u pravo vreme na pravom mestu. Ja nisam nekog zdravog razuma, pa tako biram sličnog sebi. Vidimo ono što ne vidimo kod nas, vidimo preko puta nas – rekla je Zlata i dodala da ne treba slušati okolinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba da slušamo okolinu. Nikada se ne bih menjala, jer ne znam. Probala sam da budem fina, pričamo o ljubavi, svi smo u ljubavi grešili. Odem sa nekim gospodinom i budem fina i kažem: "Bože sačuvaj, šta ja ovde tražim", prosto mi je žao čoveka preko puta. Ja sam rekla posle toga: "Budi luda, pripadaš toj kategoriji i ne možeš drugačije". Ja sam živela 5-6 godina sa svojim partnerima, ne znam šta se desi kada pređeš 20 godina – priča pevačica, pa dodaje:
Ja izazovem bes u ljudima. Čim osetim da nema strasti, ja krenem da pravim haos. Čovek krene da bude to što ja želim i onda ulazimo u patologiju i to postaje užaš. Moraš da pobegneš ili se to završava tragično – zaključila je Zlata u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Zlata Petrović