AKTUELNO

Ja sam više volela da mi muškarac pljusne šamarčinu, nego da mi morališe. Opali mi šamar, pa ja tebi i završili smo – otkriva Zlata.

Ljubavni život Zlate Petrović može se reči podseća na neispričanu knjigu, pa se tako pevačica s vremena na vreme priseti šta su njeni momci i muževi doživljavali pored nje, ali šta je i ona pored njih. Pevačica priznaje da joj nije bilo strano da se pobije ili prebije svog muškarca ukoliko on to po njenom mišljenju zasluži. Njeni bivši ljubavnici, Hasan Dudić, Marko Kodić i Zoran Pejić Peja izvukli su deblji kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Zlata je kao jako mlada živela sa tada mega popularnim harmonikašem Mirkom Kodićem, nakon toga usledio je brak sa pevačem Hasanom Dudićem. Pevačica je priznala da su njeni odnosi sa bivšim partnerima bili žucni i skandalozni. 

Ja sam energična i srčana žena, kod mene nema ništa mirno. Nema laganog odnosa. Ili sve puca ili nema ničega. Svoje muškarce sam volela najviše na svetu i za svakoga sam mislila da će biti poslednji i zauvek. Nikad nisam gledala na pare i na moć. Mogao je da ima podrumičić i dve stolice, ako se volimo, nema veze. Ali bila sam opasna. Nekada je pucalo sve oko nas. Sa svakim svojim bivšim sam se potukla, nisam trpela da mi popuju. Šamarala sam ih sve kada je dolazilo do svađe. I oni su mene, moram da priznam bilo je zanimljivo. Hasana, Mirka i Peju sam šamarala i tukla, ali onako, ženski iz strasti. Malo ih pucnem, a oni uživaju. Voleli su to iz velike strasti - priznaje Zlata, pa dodaje da je i ona dobijala šamare od bivših muževa i momaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam više volela da mi muškarac pljusne šamarčinu, nego da mi morališe. Opali mi šamar, pa ja tebi i završili smo. Da se ogradim, nisam za nasilje. Daleko bilo. Ali to je više strast. Nisu mene tukli muškarci, zar mislite da mene može bilo ko da bije? Ali bilo je međusobnog čuškanja, šamaranja i udaranja. Niko nije patio zbog toga niti je bio povređen. Vrlo često sam znala i da lomim sve oko sebe. Peji sam slupala sva stakla na vikendici kada sam posumnjala da me vara. Sve je pucalo od stakla i kamenja. Ne može mene niko da vara. Sada sam najbolji prijatelj sa svima njima. Dokaz su super odnosi sa Pejom, Hasom... Volimo se. Iza nas su lepe godine - završava folk zvezda.

Zlata je devedesetih bila predvodnica u zavođenju muškaraca. Ni danas nije ništa drugačije. Pevačica, iako u šestoj deceniji, i dalje važi za fatalnu i poželjnu ženu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Zlata Petrović