AKTUELNO

Drama u emisiji!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni klip u emisiji "Gledanje snimaka", a situacija koja je puštena šokirala je Anđelu Đuričić i Mateju Matijevića. Miki Đuričić i Đole Kralj su žestoko osudili

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da su kao kerovi jer imaju biznis i naplaćuju šišanje - rekla je Ivana Đoletu Kralju.
Uz dužno poštovanje, oni su tako podmukli. Ona je toliko nadmena gospođa. Ako sam ja nekome naplatio mašinicu, neka digne dva prsta. Ja sam šišao kako sam znao. Ja imam kurs za nokte, odvratno mi je što naplaćuju šišanje. Treba da je bude sramota. Naplaćuje 250 dinara šišanje... I pomoću moje mašinice da se snalaze? Šišaju mojom mašinicom - govorio je Đole Kralj.
Rizikujete da ostanemo bez frizera! - ustao je Stefan Karić.
Meni je bilo jezivo kad sam videla svoju drugaricu Erminu prošle godine kad je istakla onaj cenovnik. Imali smo još od "Zadruge 1" glavnu dilerku (Sašku Karan). Ja nisam za naplaćivanje bilo kakve usluge. Ove sezone duplo nisam za to, imamo frizera, prošlih sezona je bilo 700 dinara šišanje, sad je 400 - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam frizerka, to je moja profesija, nemam kurs kao Đole. Prve sedmice kad sam došla, nije postojala osoba kojoj nisam napravila frizuru, nijedan cent nisam uzela. Svakome sam davala hranu, ostala sam u nedelju samo sa kafom. Kad sam te iste ljude pitala da li mogu da mi daju ovo ili ono, rekli su mi da nemaju, a ja sam videla da imaju. Ja nisam Crveni krst da im iz ljubavi sve dajem i šišam, a kad meni nešto treba, da mi ne daju. Imam određene ljude kojima ću davati besplatno - govorila je Anđela.
Ja sam pitao Đoleta da li mu odgovara da ga častimo svaki dan za mašinicu kad uradimo šišanje, pitao sam ga da li mu je dovoljno da to bude 10% - pričao je Mateja.

Đole Kralje je počeo da pominje Mateji Taru Simov i da mu govori da muca.

Narod vas napolju gleda kakvi ste kerovi! Ovde ljudi nemaju para. Tara, bale ti izlaze, mucaš opet! - rekao je Đole.
Zalutala ti Guči zmija na Versaće gaće - poručio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.