AKTUELNO

Drama u emisiji!

U program uživo se uključila Vera, gledateljka iz Novog Sada, koja je pohvalila Teodoru Bilanović, indirektno potkačila Kristijana Golubovića, zbog čega je Kristina Spalević ušla u raspravu sa njom.

Dobro veče, Vera iz Novog Sada je. Pozdravljam sve tri, a moju Teodoricu prvu! Vidim da si stavila nadogradnju, jako ti lepo stoji. Vidim da imate nastupe - rekla je Vera.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, iskreno, poželala sam ih se. Svi imate priliku da vidite kako izgledaju ti nastupi na Instagramu - odgovorila je Teodora.
Reci samo Čorbi jedno, da stavi prst na potiljak i da se zapita ko su mu idoli. Idol može da mu bude tata samo - nastavila je gledateljka.
Tako je, pozdrav za čika Srđana - dodala je Bilanovićeva.
Što se Kristine tiče, nema šanse da kažem nešto pozitivno za to što je uradila. Kristijanovu pažnju je privukla s*ksualnim fantazijama svojim, to je dokazala time kako se ponašala 3 nedelje u hotelu. Sa tim ne može da ide na ulicu podignute glave - rekla je Vera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svakog dana izlazim na ulicu podignute glave. Razumela sam ovaj komentar za idola, samo ću da vam kažem da ni otac ne treba da bude idol. I mogu da vam kažem da smo sreli jedan stariji par, rekli su nam da smo ih Kristijan i ja motivisali da imaju bolje odnose. I Vi biste se zaljubili u Kristijana da ga vidite uživo - odbrusila je Kristina.
Treba da je bude sramota. U "Zadrugu" je došla sa troje pari gaća, crvene, crne i bele, ništa drugo nismo videli. Kad ih nije oprala, nosila je Kristijanove bokserice. Pitaj Teodoru da li bi ona nosila Čorbine. One sa krilima je nosila! - nastavila je Vera.
To sam dobila na poklon, ali da Vam kažem, sad kod kuće nosim njegove bokserica. Sad ih nosim stalno! - odgovorila je Spalevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U pabu si spavala obučena, šminku nisi skidala! - nastavila je Vera.
Ko ima vremena, neka pogleda da li sam ja ikad legla sa šminkom. Nikad u životu. Gospođo, nastavite da gledate u gaće, imate fetiš, nemam zbog čega da vam se pravdam - odgovorila je pevačica.
Što se nije javio Kristijan kada mu je drug Čorba bio gost, nego kad je Mišel. Kako ga nije sramota? I priča da mu je Čorba tražio pare - govorila je gledateljka.
Imam dokaz. I što nije Čorba sačekao Kristijana sada? - pitala je Kristina.
Čorba nije tražio novac Kristijanu, on ima svoj ušteđen, imam i ja, nikome nije tražio, mogu da vam kažem, jer nema potrebe - ubacila se Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, zašto vi gledate u moje gaće? - nastavila je Kristina.
Sram te bilo, 72 sata si ležala na onu stvar! - odgovorila je gledateljka.
Napolju sam oborila rekord, otkriću novinama! Gospođo, ja nisam noj, ja sam čovek, i uvek ću da idem podignute glave - poručila je Spalevićeva.
Bolje da si tati pare dala da namesti zube - nadovezala se Vera.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina, ti tvrdiš da je Kristijan tražio novac Kristijanu, a Teodora tvrdi da nije - ubacila se Ivana.
Čorba nikome ne bi tražio novac, sam zarađuje, sposoban je - govorila je Teodora.
Meni Kristijan nije to rekao iz čista mira. Rekao je da hoće da vidi sina, tako mi je rečeno. Biće prilike sigurno. Ne garantujem za sebe, a kamoli za drugog. Drugo, ružno je da Čorba kaže da zna Kristijanove tajne, a da ih nije rekao... Kristijan nikad ružno ništa nije rekao o Čorbi - istakla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije istina da je Čorba tražio novac Kristijanu. Mi ne pratimo izjave, ne znam da li je to Kristijan izjavio - poručila je Teodora.
Kristina, da li si ti zabranila Kristijanu da se druži sa Čorbom i da li bi zamerila da se druže? - pitala je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijanu ne može niko ništa da zameri. Smetalo bi mi da se intenzivno druže. Kad sam izašla napolje i kad mi je došlo iz d u g... Kada mi je rekao "Pos*rem ti se na svaki čizkejk koji ti je keva napravila..." - poručila je Kristina.
On je rekao da je u toj svađi ispao pregrub, izvinio se - nadovezala se Teodora.
Ja nisam videla neku želju ni kod Kristijana ni kod Čorbe za prijateljstvom - nadovezala se Spalevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.