AKTUELNO

Iako su pre mnogo godina bili zajedno, i dalje se priča o ljubavnoj vezi pevačice Rade Manojlović i njenog kolege Milana Stankovića.

Mnogo je spekulacija o tome da im je emotivna veza bila samo marketinški trik, što su oni poricali, a u odličnom odnosu ostali su i nakon raskida - i dalje su prijatelji, jedno drugom bitna podrška, a pisalo se da je njihov kontakt nedavno zasmetao Radinom dečku, pevaču Harisu Berkoviću, koji je priredio ljubomornu scenu kada je Manojlovićeva odvraćala Stankovića od ideje da se zamonaši.

Foto: Pink.rs/Instagram.com/_harisberkovic, Tv Pink Printscreen

Ni posle toga Rada i Milan nisu prekinuli kontakt - dopisuju se i na Tviteru, što je privuklo veliku pažnju korisnika te društvene mreže.

- Danas sam izašao iz kuće i živ sam - napisao je Milan Stanković na Tviteru, a onda mu je Rada Manojović odgovorila, što niko nije očekivao.

- Nije moguće, vrati se brzo unutra, upali tv, otvori sve portale i videćeš da je to što ti radiš nemoguće, bukvalno podvig - napisala je Rada.

- Ja sam izgleda specijalno hrabar, kad nisam umro na ulici niti ubio nekoga ovako nemaskiran i "opasan po okolinu" - odgovorio joj je Milan.

Foto: Twitter Printscreen

Foto: Twitter Printscreen

Autor: D.T.

#Milan Stanković

#Rada Manojlović