AKTUELNO

Popularna pevačica i njen suprug uživaju u porodičnom životu sa sinovima, ali se o njihovom svadbenom veselju i dalje priča.

Pevačica Seka Aleksić važi za jednu od najpopularnijih na našoj estradnoj sceni, a osim njenih hitova, publika bez daha prati i njen privatan život. Dobro je poznato da je Seka već godinama u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, sa kojim je dobila dvojicu sinova – Jakova Jovana.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Seka i Veljko zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 12. septembra 2010. godine u jednom poznatom beogradskom restoranu, a o njihovoj svadbi pričalo se mesecima. Njih dvoje su se upoznali 2009. godine, a ubrzo su otpočeli vezu, koja je samo godinu dana kasnije krunisana brakom. Bajkovito venčanje isplanirano je do poslednjeg detalja, a pevačica ništa nije prepustila slučaju. Ona je, kako se tada pisalo i pričalo, naručila skupocene burme koje je platila čak 16.000 evra. Prstenje je izrađeno od belog zlata, optočeno briljantima, a stiglo je iz Švajcarske.

Seka je za svoj najlepši dan imala dve venčanice koje su kreirali Saša Vidić i Miroslav Stevanović, modni dizajneri koji su u tom trenutku dugo sarađivali sa njom, a na svečanom ručku se još dva puta presvlačila.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Sudbonosno “da” izgovorila je u Vidićevoj kreaciji boje slonovače, koju je obukla s krunom i velom kupljenim u Milanu. Veljko je takođe promenio dva odela, jedno je bilo boje slonovače, a drugo prljavobelo, kako bi se uklopilo s bojom Sekine haljine.

Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste da su njih dvoje imali poseban zahtev za goste, o čemu se mnogo pričalo u javnosti. Naime, Seka i Veljko su u okviru pozivnice zamolili goste da na svadbi ne koriste privatne aparate i da ne fotografišu, da ne donose torte, kao i da muškarci budu odeveni u smokinge, a dame u elegantne haljine. Najveće reakcije bile su na stavku da se na svadbu ne dovode nepozvani gosti, te da zvanice izbegnu da nose belu i roze boju garderobe.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

– Ne razumem zašto neko pokušava da pravi famu ni oko čega. Pojedinci izgleda da nikada nisu prisustvovali nekom bitnom događaju gde su protokoli uobičajena stvar. Ja sam bila na dosta sličnih venčanja i prijema i naravno da sam ispoštovala protokol. Sumanuto je što se piše kako sam zabranila dolazak dece! Pa još pre mesec i po dana angažovani su animatori koji će u predviđenom delu restorana zabavljati decu kako bi njihovi roditelji mogli opušteno da uživaju na svadbi. Na kraju, moju venčanicu će nositi deca. Ne znam što je čudno što smo goste zamolili da ne nose belu i roze boju budući da ćemo mi biti tako odeveni. Izgleda da neki nisu čuli za reč “dreskod” – izjavila je tada Seka za domaće medije.

Veliki broj gostiju prisustvovao je “svadbi godine” kako je tada nazvana, a među njima je bilo mnogo poznatih ličnosti poput Cece Ražnatović, Jane Todorović, Bobana Rajovića, Marine Tucaković, Ivane Stamenković, Ljubiše Stojanovića Luisa, Sanje Maletić, Dragana Brajovića Braje, Ace Pejovića, Nikole Rokvića, Goce Tržan i drugih.

Kako se mnogo brujalo o njenoj svadbi, Seka se tada odlučila i na jedan nesvakidašnji potez – ona je detalje sa veselja objavila na DVD-ju, koji je prodat u veliki broj primeraka.

Početkom 2016. godine, Seki i Veljku se ostvaruje najveći san. Oni su tada saznali lepe vesti, a to je da je pevačica napokon ostala u blagoslovenom stanju. 24. septembra te godine, pevačica i njen muž postaju roditelji dečaka kome su dali ime Jakov, a život im se potpuno promenio. Od dana kada je postala majka, Seka je znala da želi svom sinu da podari brata ili sestru, što se i desilo. 22. januara prošle godine Seka je na svet donela drugog dečaka koji je poneo ime Jovan.

Foto: Foto /Privatna arhiva

Autor: M.M.

#Seka Aleksić