AKTUELNO

Ovo su svi detalji venčanja Save i Adriane!

Nakon jučerašnjeg luksuznog slavlja povodom venčanja Adriane Kadar i Save Džehveorvića, u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal" uključile su se njegova majka i bivša zadrugarka Gordana Goca Džehverović i njegova sestra, pevačica Teodora Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, njih dve su u uključenju sumirale utiske nakon svadbenog veselja.

Oženila sam sina, prelepo nam je bilo, odradila sam hiljadu svadbi, ali ova je bila izuzetna. Ne što je naša, ali stvarno je bila vesela, lepa, gosti bili raspoloženi na nivou, baš sam srećna – započinje Goca ponosno, pa dodaje:
Mogu da kažem da mi je to jedan od najlepših dana u životu, dugo smo taj dan čekali, ali dočekali smo da oženimo Savu. Znate kako, svi su već navikli, i on i Adriana su navikli da sam ja malo kritična. Ali ja sve mislim za njihovo dobro, nekad malo preteram, ali onda povučem ručnu. Hvala Bogu, slažemo svi, Adriana je izuzezna devojka, stvorena je za našu kuću – kaže mama Džehva.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora nije krila oduševljenje izabranicom svog brata.

Bolja devojka za Savu ne postoji, to je ono kad Bog namesti, oni su stvoreni jedno za drugo. Srele su se srodne duše. Jučerašnji dan je bio samo pečat svega onoga što oni godinama gaje, ona je u našoj kući odavno, uzeli su se odavno, žive zajedno... Ona i ja smo pre svega drugarice. Ona uzima prezime Džehverović, ne mogu to da pohvatam, i dalje mi je čudno, ali mi je drago. Izdržali su sve do kraja, pregurali su, svi smo umorni, otkako je krenulo, pa do kraja nismo stali, noge me bole – priča pevačica, pa zajedno sa Gocom otkriva kakva je bila jučerašnja svadba:
Hteli smo da ova svadba bude malo modernija, nismo pratili te neke običaje, dali smo veći akcenat na taj program, da ljudima bude zanimljivo i drugačije. Njih dvoje su zamislili da takva svaba bude, mlada je već ranije kupljena nekim drugim stvarima. Neki običaji treba da se ispoštuju, ali ne treba preterviati – kaže Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Reporter Nemanja Vujičić upitao je mama Džehvu da li će uskoro postati baka.

Ja sam još juče rekla odmah da se krene! Daće Bog – našalila se ona, a Teodora dodaje:
Nino je trebao da bude pored mene, ali tako se namestilo, bila sam malo tužna zbog toga, ali sve vreme smo bili na vezi. Hteo je da vidi sve šta se dešava, tako da bili smo na vezi – kaže ona, a onda otkriva i da li je uhvatila bidermajer.
Nisam ja uhvatila, u društvu sigurno nisam sledeća za udaju, ali priželjkujem da to bude uskoro – zaključuje Teodora u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Gordana Goca Džehverović

#Teodora Džehverović