AKTUELNO

Svi su se ovo pitali!

Tara Simov je danas izazvala pravu buru kada je na svoj stori na društvenoj mreži Instagram stavila video mladog zgodnog fudbalera Petra Gačića, koji se igra sa psom.

Svi su odmah pomislili da je on novi Tarin dečko, kako je juče, takođe putem storija, najavila novi početak.

Foto: Instagram.com/tarasimov

Probali smo da stupimo u kontakt sa Tarom, kako bismo proverili ovu informaciju, ali je bila nedostupna za komentar. Ipak, Simova nam se na kraju javila i otkrila prirodu odnosa sa fudbalerom.

Foto: Privatna arhiva

Petar mi je drugar, on je brat moje jako dobre drugarice. Često provodimo vreme zajedno, ali nikakve emocije nisu uključene u naše druženje - ispričala je Tara za Pink.rs.

Tara je videla prepiske između Ša i fanova koje su isplivale, koje možete pročitati na našem portalu, kao i njegov stori, pa mu je brutalno odbrusila.

Foto: Elena Srdić

Ovog dečka poznaje i zna da mi je drug. Namerno pravi dramu i kuka da bi ga žalili ljudi. On može, a i ne mora da mi bude dečko, a sticajem okolnosti mi je drug. A njemu bivše devojke sigurno ne mogu da budu drugarice, on je poslednja osoba koja može da me komentariše. Slobodna sam i ostaću do daljnjeg. Imam pamentija posla trenutno od momaka - poručila je Tara.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.

#Tara Simov